Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Citat: pajdo77  u Prosinac 29, 2017, 10:48:27
Ni bijelog Božića ni Nove Godine kako se čini. Tijekom godine bijesne požari,za njima bujice i poplave te orkanski vjetrovi. S*ebana klima totalno. Nekad se u ovo doba grudalo,sankalo,došlo kući na par minuta presvući čarape i gurnuti noge na minut u rernu starinskih peći na drva i bježi opet van a vidi sad. Nit snijega a ni graje djece. S*anje od vremena.
Potpisujem svaku riječ ! :crybaby2:

Mudri

Pajdo sto posto si u pravu,evo ja juče išao nešto radit na ulaz u Ernestinovo,visibabe procvjetale  :eek:koda je prvi dan proljeća,nisam išao gledat voćke,da nije koja procvjetala,strašno....

mossi

Danas je najtopliji dan što se sećam u ne patim koliko u nazad.  :icon_scratch:

mossi

A mator sam još malo ko broj 1. iz Alan Forda..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

vedro

Ovo je zaista vrijeme otišlo kao i ovaj svijet u kufer.

maverick

Dan je bas za uzivanje...ne budite pesimistični....Gospodje pod ruku...klince u gepek...šetnja na promenadi...sladoled u Petar Panu...uzivajte...i jos navecer stignete u cug na smuđa  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

vedro

Ako ne zazimi ima da nas pojedu komarci i ostala gamad :crybaby2:

maverick

Povedi klince...radije vas počastim sladoledom  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Bio malo prosetat do vocnjaka, za sada se dobro drze ali ako ovo vrijeme potraje, imat cu vise vremena za pecanje ove godine, berba bi mogla izostati!
dec d vej aj lajk it....

maverick

nekinho

Eto ne moram na Havaje...stižu oni do mene.
Koliko sam pročitao negdje slijedi nam val hladnoće i zime, samo da priroda odradi svoje, jer ako ovako ostane nahebali smo svi od komaraca, voda sve veća, sve toplije...

miha

jedan mraz u travnju ili svibnju riješava sve probleme...a moglo bi ga biti kad grije sada u siječnju ...nije zima gotova može biti snjega i minusa da se useremo od lopatanja...

dravski pecaros

ja se sjećam da je prije oko 15 godina na josipovo 19.3 bilo snijega,ne puno ali je bilo... :takoje:

No

Citat: No  u Studeni 21, 2017, 10:34:11
:uf: Ja imam neku svoju osobnu dugoročnu prognozu koja kaže;

-ako smuđa lovim u devetom,desetom mjesecu i prestanem sa pecanjem šarana zbog toga ,zima  će bit hladna,a  ako je obratno zima će bit u prosjeku toplija nego inače.

Funkcionira mi zadnjih desetak godina.

Ovo bi trebala bit toplija zima nego prošla.  :ok:

:baba:

Kaj sam vam rekel. Za koju godinu bum babu Vangu zamenil  :uf:    :stripii: :stripii: :rofl2: