Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

mossi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Harley

Zadnja tri dana kroz Italiju i Švicarsku

Poslano sa Save koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi: jutros iziđem van,a vani puše topal vijetar kao da je proljeće.  :uf: Nije mi problem što je topal nego što ga ima previše.  :stripii: 

12. 12. 2017. pomišljam da i onaj gore koji je zadužen za vrijeme izgleda  :pije: ili mu je postalo svejedno  :icon_scratch: pa malo ovako,malo onako. 

Harley

Idem na kavu i ne vjerujem sam sebi!!!

maverick

Ova južina ne djeluje dobro na moje živce...će netko da na hebe danas  :stripii: :stripii: Nadam se da ce se kako dan bude bio pri kraju okrenuti u lagani sjeverac pa ce nas vec noc iznenaditi s kišom...čisto da malo odahnemo od ovog...Mada ovako ljigavo vrijeme ce nas drzati do vikenda...kad ce ipak doci i nesto minusa...

šajzika

@harley
Nevjerujem ni ja, ide a ne troši
Evo da ti popravim prosjek
Audentes fortuna iuvat

Harley

To neki opaki stroj, trosi vise nego moj Harley ;-)

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

pajdo77

Ni bijelog Božića ni Nove Godine kako se čini. Tijekom godine bijesne požari,za njima bujice i poplave te orkanski vjetrovi. S*ebana klima totalno. Nekad se u ovo doba grudalo,sankalo,došlo kući na par minuta presvući čarape i gurnuti noge na minut u rernu starinskih peći na drva i bježi opet van a vidi sad. Nit snijega a ni graje djece. S*anje od vremena.

No

:uf: E jesi Pajdo ostario  :stripii:  :stripii: