Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Saldo ove zime, ne ovih poslednjih mrazeva je 7 promrzlih mladih šljiva starih 4-5 godina (neke se smrzle do ramenih grana).
Jedna kajsija takodje 4-5 godina i jedna grana od 3 se šlogirala ili smrzla iz iste generacije.

Ovaj mraz nije ostavio posledica. Lepo je cvatalo i ponelo svo voće. (osim 3 jabuke koje nisu ni cvetale?! zbun zbun)

Hudini

Pratim Severe Weather Europe na facebook-u već duže vrijeme i solidni su a oni ne vide u naredno vrijeme nešto baš visoke temperature, dosta kiše najavljuju u narednih 7 do 10 dana. Ima slika od prije dan, dva gdje je u Austriji palo i po 2m snijega. Mogao bi ovaj mjesec i početak idučeg dići Dunav do plafona

dravski pecaros

mene bi radovo dunav u plus barem 3-4 metra tako i drava belišće barem na 300 onda bi riba mrijestila

Mornar Popaj

Od sljedećeg vikenda sunce i zatopljenje :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Riječi ti se pozlatile Popaje,dosta je više ovog cirkusa.

maverick

Nesto grmi, sijeva....bice kijamet  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Brzo doslo i brzo proslo! Hvala Bogu bez posljedica .

rale2505

Dolazi nam nevrijeme dravom, trenutno je oblak kod Terezinog polja, pa kolega na vodi nek pripaze!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

grga

u aljmasu potopljena tri čamca na  vezu zalili ih valovi   :no:

joker

ljuska to sto je kod tebe proslo sad kod mene lagano dolazi
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Evo u Slatini gadno sjeva :stripii:
Al nastavlja prema istoku
Audentes fortuna iuvat

Zagor

A kod mene pljusak i grmljavina
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

šajzika

Vise me zanima sta se to dogodilo u aljmasu da su valovi potopili camce, sta je to moralo biti?
Audentes fortuna iuvat