Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Ako se dobro održava, skoro da ne. Podmazivanje radi lakšeg upravljanja i uključivanja se mora  obnoviti. Motor u vodi ili izvan vode, diskutabilno. Proizvođači imaju svoje stavove. Korisnici znaju što se desilo tek kada se desi, a dešava se.

Kugla

Malo bljuzge onoga dana ostalo u čamcu e sad hebiga, što da radim učinio sam sve što sam mogao ako mu to malo leda napravi štetu ne mogu si pomoći.  :no:

maverick

Motoru ne smeta, camcu ne smeta..ako se pojavi ledohod onda svima smeta li daleko smo jos od toga...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 26, 2014, 18:56:35
Najavljeni minus 20 ne obećava dobro ni čamcima ni motorima. :veryangry:

Gde ste videli -20 nešto mi to veoma hladno.

Kugla

Večeras u dnevniku u prognozi kažu oko -14 preko noći i oko -3 preko dana

vedro

E to je prava zima,ja se bas veselim. Jedino mi zao sto ne stignem na vodu da uzivam u sumskom inju.

Greys

Citat: kugla  u Siječanj 26, 2014, 19:39:31
Malo bljuzge onoga dana ostalo u čamcu e sad hebiga, što da radim učinio sam sve što sam mogao ako mu to malo leda napravi štetu ne mogu si pomoći.  :no:

Što nisi uzeo ispalac i sa vodom malo sapro, sve se skine, i opet izbacis, camac ko nov  :ok:

umpahpah

vedro prijatelju pa di nadje ine u sumi kod 1cm snijega na grancicama???

Kugla

Citat: Greys  u Siječanj 26, 2014, 23:53:11
Citat: kugla  u Siječanj 26, 2014, 19:39:31

Što nisi uzeo ispalac i sa vodom malo sapro, sve se skine, i opet izbacis, camac ko nov  :ok:
Uzeo sam i ispolac ali pri jednom od zamaha odletio i on u vodu i više nisam imao snage za ništa a i ništa sa čim bih sve to odradio do kraja, pogotovo nakon što sam onih cca 300 m išao pješke a niko još nije prošao kroz onaj snijeg, isto kao i ti krepo od svega.

zvona

Kugla ja sam svoj ispulj svezo na komad spage i nema mi gdje otić..upravo zbog takvih situacija..a i ako nedo bog potone sve ostaje u čamcu..

Retfalački mačak

Vrijeme na dan:27.01. u 12:00
-4°C
Relativna vlažnost: 80%
Tlak: 1007.4hPa
Pecanje moguće.  :takoje:

Retfalački mačak

Vrijeme na dan 29.01. u 07:00
-4°C
Relativna vlažnost: 96%
Tlak: 1005.9hPa
Pecanje otežano radi padalina.

Kugla

Gledam dnevnik i kažu snježna oluja pogodila neka mjesta u Srbiji i Sloveniji, a neka manjih razmjera kažu od sutra i u Hrvatskoj, prvo kiša kažu a onda do 30 cm snijega, bemti zimu  :icon_scratch:

mossi

BANAT, Vetar i nanosi.

I?? Ko ide na Dunav?!  :stripii:

silure