Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Jel sa aliexpresa? Iz nekog razloga nemogu se registrirati na ali pa sam narucio sa ebay-a
dec d vej aj lajk it....

domba

Sa Alia da...kod njih bude uvijek na akciji.  :icon_thumright:

pajdo77

Ja sam naručio strunu sa ebaya ima više od tri tjedna tako da ćeš se načekati,možda ti stigne pod bor. Moju valjda štrikaju pa zato sporije ide. Nećeš više majčin sine,otići tu u trgovinu i gotovo pa koliko košta-košta.

šajzika

Pajdo isplati se cekat
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma sve štima nego mi tamo napisali kao neki rok isporuke od 15-30 dana ako sam ja to dobro shvatio pa sad svaki dan ko baba virim kroz prozor hoće li stići. Bolje da nisu ništa napisali a što se cijene tiče sve pet. Ja sam naručio 300 metara one spectre 10 lb,navodno 0,14mm i dođe nekih 8 dolara ili eura,uglavnom tako nečeg

mossi

Dobri ste vi sa rokovima, meni sa Ali ja u proseku putuje 50-tak dana.. 😂😬

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Sg.Pepper

Jel se na ali-u moze placati paypal-om?
dec d vej aj lajk it....

alexdja

Ne...

Oni imaju Alipay što je neka njihova verzija PayPal-a...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Dukulele

Da se ubaciknem.

Ja sam inace narucivo s gearbest.com  i sa dx.com,  sigurno ima i smeca (al ja ne znam pa me ne boli sto sam glup i neiskusan) al opet za te neke pare ima upredenice i karbona i cuda kojekakovih. A stigne stvarno brzo,  7-14 dana maksimumka.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Batica

Meni su strune stizale za 15 dana dok maske, stakla za telefon..i po 30 dana putuju.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

mossi

Prestonica Bato !  :notworthy: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Dukulele

FYI, u Vermisu ima na akciji 8nitne upredenice, al je pederzuta. 150 m / 119kn.  E sad, uzo sam koloturu nek se nadje ko pateru pisho, ali imam i podpitanje :)
Koliko igra vama boja upredenice za grabezljivce? Kontam si ako imam predvez od karbonca od 50-70 cm da to neb trebalo igrati neku ulogu - a za nocne avanture izgleda mi da je dusu dalo.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

joker

nesekira me boja kad stavljam isto fc ali sam dok je bistra dok je mutna nestavljam
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Zagor

Prvenstveno FC stavljam radi kamena (habanje), a ne zbog vidljivosti.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!