Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Dukulele

Tenksarica, znaci dobar sam s ovim :) Zagore, da, skonto sam sad na dravi da sam ishabo dobrih par metara spage na kamenju i cudio se rezultatu, Klen je fasovo, ali bogme i spaga. Pa sam sad po prvi put stavio FC nekih 70 cm (el to puno, malo?) i malo se jos na zabacivanje moram naviknuti jer mi je cvor malo smjesniji :) Ali kontam da ce manje spaga stradat, da.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Ja stavljam oko 1m predvez , čvor između spage i FC je FG čvor. Kada lovim na terenima gdje nema kamena stavljam slabiji predvez od špage, tako da kada zapnem da puca predvez pa saparam spagu. A kada lovim na terenu bogatim kamenom i školjkama stavljam 1m FC od 0,70mm da se sacuvam kolko tolko spagu od habanja.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Napokon stigla struna. Piše "šalje Marko Polo". Valjda kad je krenio na put svile usput poslo,od tada ju naime čekam.

Dukulele

Op op, samo da joj nije istekla garancija :) E sad bi ju valjalo ovjerit i isprobat :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Dok sam je namotavao već sam pozelenio po ručicama :stripii:. Koliko love-toliko muzike,samo da ne puca mada moje ribe i paučina može nositi :uf:

šajzika

Jesi podmoto mal silka?
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Ma šta da podmotava kad sad ima strune na bacanje...  :stripii:

Kugla

Da mu ne klizi zato  :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

nekinho

pajdo77

Samo spojio silk i strunu i namotao pošto sam imao već gore nešto silka. Ostalo još strune za nagodinu.

ibro dirka

Ovaj J-braid je takvo smeće da vam ja to nemogu opisat. Na zanokticu se zakine i puca na kontri. Izgubio nekoliko riba i dva voblera. Kad je nova sve 5 al čim nešto dotakne puca ko paučina....savjetujem da izbjegavate.

Germina

Testirao sam nosivost Daiwe J Braid 0.28mm deklarisane na 26.5kg....jedva je na cvoru izdrzala 10kg

ibro dirka

Citat: Germina  u Rujan 12, 2016, 15:20:23
Testirao sam nosivost Daiwe J Braid 0.28mm deklarisane na 26.5kg....jedva je na cvoru izdrzala 10kg

0.18, nosi 13 kg, testirana sa kopčom koja nosi 12 kg, otvara kopču ali brate mili ako ja to moram vezat u gumenim rukavicama da ju ne oštetim e onda stvarno...

Bole123

Galant iz žabice 0,18 katastrofa puca ko paučina