Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

tutnja

Thanks!
Najviše me zanima razlika u debljini te dvije pošto megu 10 lb koristim već dugo na par kompleta i maxthin 15 lb na glavnom.. Uzeo bih maxthin opet ali je malo pakiranje, 150 m.. Ako ovi nude nešto slično, zašto ne uzeti duplo za slične movce.. A vrijeme na vodi će pokazati vrijedi ili ili ne.

Poslano sa mog LG G3 koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

Isprobao sam preko nekoliko kineskih spaga, sve je to bilo sasvim ok po meni, medjutim narucim 300m namotam sve ok, kolega koji peca samnom uzme pola i kad skuzimo nakon par pecanja da valja ja narucim jos ISTE SPAGE OD ISTOG PRODAVACA a dodje nesto sasvim 10ot ili ne stima debljina ili boja i onda izgubim zivce dobijem cir itd! E sad posto neko vrijeme nezelim narucivati spage me zanima dali je neko koristio balzer iron line 8, nije skupa nesto pretjerano a fina mekana! Pa neka napise koju ako je isprobao!
dec d vej aj lajk it....

tutnja

Nemam takvih problema sa mega8, sa običnim kk je znalo biti razlike u nosivosti istog promjera ali rijetko.
Maxthin mi je i više nego odličan ali su izgleda nešto mjenjali pa bi to opet bila kupovina na neviđeno..
Prve serije su bile 0.13/15 lb, 0.17/ 16 lb itd. sad nema 16 lb, a 15 je deklariran na 0.17 pa budi pametan haha!

Poslano sa mog LG G3 koristeći Tapatalk

No

Pod mikroskopom 8nitna Mega8 od Kastkinga i 9nitna AGWX9 od Angryfish-a

ljuska

ovo ti izgleda kao test za trudnoću ako jedna crta poplavi znači da si trudan :rofl2:

No

:mt1032: Nisam nikad radio test za trudnoću ali znam, i da obadve poplave, da nisam trudan  :stripii:  :stripii:

:uf: jbt kakve su sve asocijacije moguće na jedan obični post.  :stripii: :stripii:

:occasion14:

maverick

No...mene vise cudi kako ljuska...koji bi trebao biti u ozbiljnim godinama uopce zna sta treba u koju boju ako si trudan i te fore...a dodje tu kod nas u Os...i kao djabe spavanje...nista ne odradjuje...sad mi sve to malo jasnije  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Njemu je izgleda sastavni dio pribora za višednevno pecanje par testova za trudnocu... nikad višak  :stripii:

No

:hi: A sad ne znam ni sam. Imam jednog poznanika koji ima vikend kuću u Aljmašu i koji me zove da dođem na par dana.   :ok: S obzirom na trakice što plave il ne plave,  :icon_scratch: razmislit ću prije nego krenem u vaše krajeve.  :stripii: :stripii:   :stripii:

maverick

Budi ozbiljan...bar bi ti to trebao biti...ako budes odradjivao nocenje kao ljuska...slabo ces se napecati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:uf:  :icon_scratch:  gledam mikroskop,od njega je krenulo,ako budem odlučio dolazit,nosim ga sa sobom i svaku sumnju oma pod mikroskop.  :stripii:  :stripii:

:pirate: 

Ništa od trakica

:pirate:

ljuska

koji ste vi pokvarenjaci :stripii:

miha

Citat: No  u Studeni 05, 2017, 15:43:11

Pod mikroskopom 8nitna Mega8 od Kastkinga i 9nitna AGWX9 od Angryfish-a
ha mikroskop meni ovo slići na one radosne bombone ....Kobac bi možda mogao reči nešto više o tome .... :stripii:

majstor

Strune nas asociraju na svašta, mikroskop to i pojačava, bez obzira na godine. Nije ni čudo što je Dukson morao cenzurirati šefikinu sliku, jer se skoro srušio forum.  :stripii: :stripii:

mossi

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii:

Mega 8 do 15lb  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Ali šta uzeti u dimenzijama 20 25 ili 30 lb?!  :eek: :uf:
Ima li neka tako fina struna .. možda baš ta što je No okačio pošto ima najveći izbor boja i debljina.
Sad samo treba rizikovati i pazariti ..  :icon_scratch: