Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Citat: kugla  u Studeni 11, 2013, 22:14:02
Imao sam sasame strunu i nikad više to ništa ne valja.

Imao sam i ja, model Samuline, i bila je sasvim dobra, nesto masnija i duze je drzala boju od PP-a, isto neznatno lazu za debljinu (ja sam imao 0,26mm koja je pre bila kao PP 40lb a koji je oko 0,30-ak mm) koristio sam je jednu sezonu bez ikakvih problema pre nego sto je otisla sa masinicom...

Greys

Mislim da je baš ta stigla

teca

Ko moze da mi nesto kaze za xzoga strune , pojavile se kod nas TAKA-PE , JIGGING PE MMS10², A8 Hyper Micro PE...

miska50

Gdje najpovoljnije kupiti whiplash crystal osim prek ebaya?

maverick

greys rece da negdje ima akcija i kod nas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miska50

Samo kojom nadom da ne popusis kopiju.....hmm hm

maverick

javice se greysika..pa ce ti reci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

podunavac

Kako izgledaju Xzoga strune? Treba mi nešto za srednji Jig 0,18-0,20...
Da li se može Gallant struna nabaviti u Srbiji pošto na netu ne pronalazim oupšte a čuo sam da je dobra?
Buuu, tata se udario čekićem po prstu.
A što ti plačeš kad se on udario?
Pa u početku sam se smejao... :D

Kugla

Ne znam jel ima u Srbiji, a uvijek neko odavde ide preko pa može ponijeti, ako nisi daleko.

Greys

Xzogine strune imaš u Carpologiji, kao i Shock Leadere, dok Gallanta koliko sam upućen nema preko (pitao par ljudi), eventualno neka mala radnjica, ali budući da se svi javljaju ovdje za nabavku ( i mene pitaju), nema preko.

podunavac

Greys baš tu sam gledao u Carpologiji na sajtu ali ima dosta vrsta ima na merenje a i ovako gotove ne znam šta je provereno i dobro ili možda neka druga marka ali da je ok i proverena za Jig i naravno da je ima u Srbiji :D
Buuu, tata se udario čekićem po prstu.
A što ti plačeš kad se on udario?
Pa u početku sam se smejao... :D

Lomnica_city

Od proverenih za dzig samo jos PP mozes kod nas da kupis, a da je prihvatljive cene, u oglasima Amera imas za oko 17€ za 150yds odnosno za 10-ak € vise 300yds.
Od jos jeftinijih od par prijatelja sam cuo pohvale za Climax Zander, ali ga nisam koristio, on ti je nekih 20% jeftiniji od PP-a, i dolazi cini mi se na manje kalemove, 125m ili tako nesto...

Ja trenutno koristim Varivas High Grade PE, precnik 1,2 PE, sto mu dodje 0,185mm, otprilike je debljine 10lb PP-a ili i tanji malo, a nosivost 14,9lb, mnogo tisi kroz vodjice i mnogo meksi i izbacaj je bar 10% dalji!! Za dzig mi je odlican jer je vrlo otporan na krzanje posto se nije posle 15-ak ribolova ni naceo u smislu razlistavanja, boja vrlo postojana, cena preko (Japan) 15-16€, dok dodje ovde ode na 23-24€ za 150m, i mislim da se na PP vise ne vracam...

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

umpahpah

imas Lomnicu u postu iznad!!!