Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Mudri imao sam i ja tu špagu i negdje sam i pisao da sam ju nakon par pecanja bacio jer nije dobra.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Jožef1

Citat: silure  u Ožujak 26, 2014, 15:05:15
Galantom sam pre zadovoljan sad za ljeto cu testirati Barkley
Uh ne volim strunu  :BangHead: Ali prilikom puštanja čamca u vodu, varaličarili smo i silure mi dao svoj štap gdje je na rolni namotana Barkley-ova struna - ugodno sam se iznenadio  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Ali vidio sam da ti je trebalo da se malo priviknes...na pocetku...alu poslje sam vidio da si presto gundjat  :stripii:

Lomnica_city

Ja sam imao Sasame Samuline ali 0,26mm, imam i 10lb Gallant a imao sam u rukama 0,23mm Samuline, meni se ne cine iste debljine, vidi se da je deblji Samuline, dok je ova koju sam ja imao jedno 20% deblja nego sto pise definitivno!!
Bio sam zadovoljan sto se tice nosivosti (38lb ali Japanci pisu max linearnu, bez cvora, nosivost tako da se slobodno moze smanjiti na nekih 30lb recimo jer sa cvorom i jos prosek tesko moze preko), tisa je kroz vodjice od PP-a, meksa, manje je pila vode, boju gubila isto kao PP!

Trenutno sam u fazi testiranja Unitika Silver Thread-a, ove sa slike ali od 35lb i 150m, pise 0,26mm i jeste tako, nije deblja od 20lb PP-a, nosivost takodje po Japanski pa je realnije oko 28-30lb (sa Albertom izvlacim verovatno 30lb), sem sto brzo gubi boju, sve mi ruke zelene, u SVEMU je bolja od PP-a!

Imao sam nekoliko prelazaka preko granja i debala bez resanja, pecao po sljunku (sprud), doduse sa predvezom, ispravlja Mustad 5/0 Heavy wire (kao VMC 630 6/0 recimo), baca daleeeekoooo... A neverovatno tiha kroz vodjice za sad, videcemo vremenom jer je poredjenje sa sezonu akanim PP-om koji odavno nema svoj vosak, jako lepo sklizne u cvor, jos da vidim gubi li nosivost znacajno vremenom i da li ce da se raspeva posle 25-30 izlazaka kao PP...

Jožef1

Citat: silure  u Lipanj 25, 2014, 22:29:11
Ali vidio sam da ti je trebalo da se malo priviknes...na pocetku...alu poslje sam vidio da si presto gundjat  :stripii:
Istina  :stripii: a jesam galamio na špagu ali sam prestao u nadi, silure mi bude poklonio svoj spin štap koji je  :ok: :thumbsup:
Ali i nadalje ne volim strunu  :hi:

silure

Jožef1

silure se smije  :sha: ak ti nestane štap (ja ti nisam mazuo-garant) odnio som  :uf:  :stripii:

miha

stigo GALANT u valpovo u trgovinu .u veličinama 10,15, 20 lb žuta boja na kalemima od 100m (spojeni kalemi) i na kalemima od 150m.

Batica

Ako je neko u mogucnosti ili dolazi za BG da donese 15lb 150m bio bi mu veom zahvalan i castio bi hladnim pivom

Slaven

Citat: miha  u Srpanj 15, 2014, 08:51:04
stigo GALANT u valpovo u trgovinu .u veličinama 10,15, 20 lb žuta boja na kalemima od 100m (spojeni kalemi) i na kalemima od 150m.

Pošto je 10lb 100m i 10lb 150m, ako znaš :icon_salut:

tole

imaš galanta u žabici, u svim debljinama i košta cca 150kn....ja se vratio na sufix matrix pro 0.18, puno mi bolja i trajnija :ok:

raso

ja uzeo od kineza dva kalema od 300 m
jedan 10 i jedan 15 lb
jako zadovoljan
oba kalema sa poštarinom manje od 100 čuna

maverick

Neka Stepa okači onu svoju strunu sto je kupovao nedavno...ja bolje a jeftinije nisam vidio nikad u zivotu...a Stepinjo kaze da odlicno radi posao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Jeftine ne kupujem, gledajuci neke prijatelje kako prolaze, neka hvala. Lepo se ponasaju prolece, leto, cim zahladni, prvi mraz kraj. Puca kao paucina. Nekada ostanu i bez 20-30m. Ja sam sa poslednjim kalemom pp 15lb pecao tri sezone. Uz koriscenje podveza od 1m.

maverick

Pa i ja iskreno nisam sklon eksperimentiranju drzim se powerproa i galanta....ali ovo kod Stepe bas izgleda dobro...sad na duže staze budemo vidjeli
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"