Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

umpahpah

Citat: nodi  u Veljača 20, 2015, 22:45:08
kolko stavljaš špage po špuli
stalo nam svakom njegovih  300yardi na spulu!!!  :uf:

nodi

pitam, jer kod mene ima galanta po 300m špule, kod njega uzeo već nekoliko špula, nikad ni jedan čvorić ni jedno pucanje na 20, 40 met košto ćujem da se događa nekome, meni puno bolja od pp-a

umpahpah

kawasaki

narucio sam 8 vrsta spage sa Aliexpresa pa kad dodju slijedi testiranje na suho..slikanje i opis.  :hi:
..i sve to u nadi da pronadjem gdje je eposeidon sada..tko ga radi?  :takoje:

http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=fishing+braid+line
Brzi od Bolena.

mossi

Kolega iz NS-a kupio 150m 20lb žuti i ima oštećenje negde na pola..  :violent1: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Da ne kažem da smo posrednici u kupovini bili Mudri i ja ...  :glasses9: :rofl2:

U svakom slučaju broj reklamacija briše GALANT iz svake kombinacije.  :no: :bye:

tole

što je to galant :icon_scratch:  :rofl2:

mossi

Falš GaRanT!  :veryangry: :stripii:

A hebiga mnogima nije smešno ..  :no:

dravski pecaros

iskreno ja tri pakovanja kupio i sve ok..ali sad za iducu kupovinu cu razmisliti  :director:

maverick

A jbg ja kazem da nam je bio ostecen a vi se smijete  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

mene brine sto je uvoznik iz Siska,diverzija na špagi za Slavoniju  :sha:

maverick

:stripii: Misliš da su ove za naše tržište bile posebno nareckane
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pazi sad ... mnogo ste im se zamerili ...  :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

ps

Kugla

I kum i ja nekoliko komada imamo i sve 5, ništa ne puca, a kad pukne onda je na čvoru
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

VELJO

Pa zar Galant ne uvozi sportski ribolov? 
http://www.sportski-ribolov.hr/
Ja stvarno nisam imao nikakvih problema niti ljudi kojima sam ga preporučio. Svi kupujemo u Pakracu ili Novskoj ( a par njih u sisku) i nitko nema nikakvih problema, a svi kupujemo po nekoliko struna raznih dimenzija! Znači u mojoj okolici kupljeno sigurno 50 špuli i nitko nije imao problem. Sad ni ja više nisam pametan što kupiti sve dolazi u obzir osim Power pro-a jer zadnja naruđba je bila teška bruka pucao u zabacima, bolenčići ispod kilu ga lomili. a najgore što je 100% orginal a to je već drugi put da se to desi sa pp-om!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!