Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Ive

Često puta u tih 10% bude i rezanaca od nekoliko metara baš da mi mikrolokaciju upropasti..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Lomnica_city

Pogledaj moj post par strana iza pa uporedi taj tvoj (ako nisi bacio), da li ti deluje pljosnatije ili svetlije boje ili neuravnomerene debljine, ja sam imao takav problem samo sto mi je trebalo par ribolova vise da ostanem bez pola spulne...

ibro dirka

Sve 5 sa slikom ali moj je zelen i izgleda ovako :

baka

I tako ja čitajući ove Vaše hvalospjeve o Gallantu predložim legi (kaže hoće promijeniti Power pro za nešto drugo) da ga uzme jer svi kažu da je dobra špaga. Kupi on to kod nas ovdje u Osijeku u trgovini i izdrži mu jedno pecanje i gotovo. Drugi dan uzme PP i sve u redu. Svaki put mu je pucala na spoju zraka i vode, nijednom na čvoru i za par zapinjanja ode špaga. Jučer čujem od drugog lege da je isto tako prošao i ne samo on. Meni se sa PP to nikad nije dogodilo, šta god da radim, kako god da vučem uvijek pukne na čvoru. Nikad ne stavljam predvez jer mi je to kompliciranje. 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

kawasaki

hebiga ja stalno isprobavam ove kineske danas namoto jednu novu i mogu vam reci da su vecinom dobre... kad malo vise sve rezimiram stavit cu vam linkove koje valjaju  :hi:
Brzi od Bolena.

ibro dirka

E baš to baka spoj zraka i vode, dva puta kidao i ode 60tak metara...i inače kad kidam, kidam ispred štapa, omotam oko ruke i povuci potegni...

umpahpah

Citat: baka  u Veljača 15, 2015, 19:49:45
I tako ja čitajući ove Vaše hvalospjeve o Gallantu predložim legi (kaže hoće promijeniti Power pro za nešto drugo) da ga uzme jer svi kažu da je dobra špaga. Kupi on to kod nas ovdje u Osijeku u trgovini i izdrži mu jedno pecanje i gotovo. Drugi dan uzme PP i sve u redu. Svaki put mu je pucala na spoju zraka i vode, nijednom na čvoru i za par zapinjanja ode špaga. Jučer čujem od drugog lege da je isto tako prošao i ne samo on. Meni se sa PP to nikad nije dogodilo, šta god da radim, kako god da vučem uvijek pukne na čvoru. Nikad ne stavljam predvez jer mi je to kompliciranje.
ja odjebo Gallant 20lb i 15 lb i vratio nse na pp 10 lb i nemam brige vise!!!

maverick

Jbg baka, iskreno em je bo dobar em je bio jeftin...s pp sam presao na njega i sad se opet vratio na power pro... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Ova 20 lb je meni po jakosti taman ali pošto tako puca nema smisla da ju kupujem više...

Darkestrah

ah, kratkotrajni hit...ko trapez hlace :toothy12:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Očito se pokvarilo unazad par mjeseci...prve su bile bas odlične...jbg kao i sa svime...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ja imam galant 10 , 15 i 20 lb namotan na svim rolama i nemam problema   :ok:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Pa kad si ti čovjek sretne ruke  :ok: šta misliš da bi šajziki dopao takav da valja  :stripii:

dravski pecaros

ja isto kupio 20 i 15 lb u vermisu pocetkom 12 mijeseca i zapinjo dosta tesko puca i svaki puta na cvoru... :sha:

Darko

Citat: maverick  u Veljača 15, 2015, 21:20:24
Pa kad si ti čovjek sretne ruke  :ok: šta misliš da bi šajziki dopao takav da valja  :stripii:

pa šajzika sa 10 lb ispravlja udice  :stripii: , toliko o kvaliteti udica  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.