Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Hvala svima, uzimam nesto od preporucenog!  Jebes galant,  :stripii:unistio mi uzitak ribolova

No

mislim da je kastking naziv za eposeidon koji tražite.  :ok: 
  pogledajte odgovor na komentar.  meni je nedavno stigao 1000m 0.14  pod prstima  djeluje sasvim soidno. još nisam namotao čekam novog zaubera pa bumo vidli   :bye:

YUGO BOSS

Tri-posejdon
Nije najbolja koju sam koristio ali za te pare je vise nego odlicna
Relativno brzo izbledi ali zadrzava jacinu.Ostalih mana nema :)

mata postar

Gledo sam te kineske a nikako da se odlučim iako se zna da gotovo jedna tvornica na svijetu drzi preko 90posto svih struna, a ti samo biraj ime i ''broj'' niti

miha

galant:  :ok: barem meni .....

tole

dok ne naletiš na minu......struna je dobra, ali ako 3 puta moram motat i nosit reklamirat  :red-card:

pp zakon, još nisam naišao na lošu

mata postar

nisam jos naso zamerku za galanta barem za ono cemu meni sluzi

tole

a pojavila se neka serija sa greškom (ima negdje u temi) , bile pune nekih čvorića, inače, struna odlična ali.... namatam strunu na pola naletim na čvor, vratim uzmem drugu kad ono opet i tako tri puta....meni dosta, nemam vremena za takvu zajebanciju  :veryangry:

mata postar

svast. uzimam dosta dugo u zabici, sad i kapitalcu i nisam imo problema jos takvih nadam se i necu

YUGO BOSS

Koliko kalema si izmenjao?
Meni je iz prve zapala ta losa serija gallanta :) Jbg. neki kazu da je naj za dzig drugi se zale na taj problem  :headbang:

tole

2 - 3 kalema su bila OK, a onda 3 falša jedan za drugim.....meni dosta da više ne uzimam....a po meni pp puno bolja struna.
Sad sam namotao ovu sa 8 niti i za sada je  :ok:    ...pa budemo vidjeli

YUGO BOSS

Pitao sam postara,al dobro je sto si odgovorio
Uglavnom 3 kalema je mnooogo ja sam i posle prvog bio max nervozan i resio da ga ne kupujem vise  :icon_thumright:

maverick

One prve su stvarno odlicne...ocito su u zadnjem uvozu dobili dosta tih s greskom i ja sam se vratio na pp i nemam zamjerke
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

od početka korištenja Galante kupujem u Kapitalcu i nikada nisam imao nikakvih problema sa ovom špagom 20lb i peri deri .....

mata postar

Citat: YUGO BOSS  u Srpanj 16, 2015, 11:27:03
Pitao sam postara,al dobro je sto si odgovorio
Uglavnom 3 kalema je mnooogo ja sam i posle prvog bio max nervozan i resio da ga ne kupujem vise  :icon_thumright:

otkako je galant doso u nas, prije mozda maksimalno 3 godine, a mozda i vise, promjenio sam brat bratu a godisnje jedno 4 5 spula pa racunaj