Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

vatrogasac

To je filo elastico, super stvat, na moru se koristi za omatanje konada velikog crva na udicu kad se ide na orade da ti male ne popapaju sve

maverick

Isprobao malo taj poseidon...od 10 lb...sve u svemu nije to lose za te pare....drzi dobro na kilazi nakon par izlazaka...ne mrsi se...debljina je skoro pa realna....mozda za neke teske minuse ne bi bilo lose malo impregnacije......impregnacijskog spreja ili sililikonskog spreja...ili vec nesto slično tome....u svakom slucaju 300 m za 60 kuna...sto je 4 puta jeftinije nego power pro koji cesto koristim....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Di si naručuje to da si uzmem jedan kotur,ima neki na njuškalu 110 kn 300m al nema 10 lb ima sam 20lb,a ja koristim uvijek što tanje.

mata postar

uzo danas galanta 48kn 100metara, 2kotura  10 libri 96kn za 200metara  :hi:

maverick

To je ok cijena za spagu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Citat: mata postar  u Listopad 23, 2015, 21:06:49
uzo danas galanta 48kn 100metara, 2kotura  10 libri 96kn za 200metara  :hi:

To neka akcija bila ili?

mata postar

da, do isteka zaliha, jos je bilo kad sam uzeo

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

bb

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

miha

Citat: mata postar  u Listopad 24, 2015, 05:52:29
da, do isteka zaliha, jos je bilo kad sam uzeo
ostalo samo 10lb...bio danas vidit..

maverick

Di to ima po toj cijeni

miha

kapitalac valpovo ....al požuri ...bolje nazovi pa provjeri ..kakvo je stanje...

maverick

Ako si u prolazu kupi mi 200 metara...necu danas stici nikako  :uf:

bb

To je na akciji već 3 tjedna