Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

bb

Špaga je dobra ja ju uzeo čim je došla na sniženje,hvala bogu kapitalac mi je 2 min od kuće i svako malo odem gore vidit šta kako kad će bit nešto na popust i tako to...a prijatelj mi je na tu špagu već upecao par kapitalnih smuđeva,jednostavno na sniženju je i to je to.

Mudri

Vidim ja lipi moj da tebi ne ide baš ni pisanje,neznam kako ti ide pecanje ali da je galant šrot to stvarno može reći samo onaj ko ne peca s njim,od volje ti pecaj sa čim hoćeš i možeš,samo da ti kažem da ih ja znam nekoliko koji idu skoro svaki dan na vodu i nebi ni za živu glavu mijenjali galant od 10 libri,sa kojim je izvučeno i dosta somova koji su usput naletili a o smuđevima da i ne govorim,a prije su koristili power pro,i opet ponavljam ako kupujete nekakva čudna pakovanja kao Jura od 275 m a piše na njemu galant i na plotu piše.....onda nemožeš očekivati da to bude dobro,a i taj posejdon na kojem piše da je 10 libri ću i ja naručiti samo da se uvjerim kakav je to šrot....ovo me podsjeti na onu staru foru sa sportex štapovima,kad je na njima pisalo MIDE IN Germany,pa su neki govorili ma to se malo njemci zeznili u štampanju,neznam kako nisu na mercedes napisali MIRCEDES

šajzika

Uopce se necu uplitat u prepiranje oko galanta ali ako vec nekom nesto dokazujes onda pljuvanje po necem sto nisi probao i nisu bas najbolji argumenti kako je nesto šrot
Audentes fortuna iuvat

mario123

Moja je kupljen u Žabici 150m znači kvržica na kvržici puuuuna špaga tih kvržica poiskakale nakon 15-ak sati korištenja po cijeloj dužini špage koja je korištena cca 70m. Možda je špaga i odlična ali kontrola kvalitete im je jednaka 000. Jedni pišu da valja drugi da ne, a svi kupuju u žabici ili kapitalcu što i potvrđuje lošu kontrolu. Neću dati za špagu 150kn pa se nadat da ću dobiti onu što valja.Prije toga sam pecao isto sa galantom tim istim zelenim i bio je odličan,čak sam ga i hvalio  po forumu. Jednostavno ne kontroliraju to što šalju na tržište ili šalju ovo što ne valjaju nama na balkan. Siguran sam da u SAD-u nebi dobro prošli da ovako šta rade.

Mariorhr

Made in USA ali iz Malezije  :stripii: :stripii:

dravski pecaros

ovo je poleđina od orginal galanta...nema od 100 metara

mario123

Ima od 100m http://www.surecatch.com/index.php/products/lines/braided/gallant-xtreme/
Samo je struna nepouzdana sa puuno kalema koji imju greske

dravski pecaros

a ima više serija pa vjerovatno i tu toliko odskakanje u kvaliteti...

miha

Darko

jura ima špulu od 300m a ne od 275  :icon_thumright: , mislim da nikad povoljnije nije kupio špagu  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Da 300...a na ovo sam mislio sto je miha okacio :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rsimon4

MUDRI, Evo Kineza!

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Mariorhr

Tri-Poseidon, taj je dosta lošiji od SeaKnight-a...nažalost probano...ako već naručujete iz Kine uzmite ovu špagu

Mudri

I na plotu piše da ne kažem šta,jesi vidio kad zapneš ide van metar drva iz dunava,a kažu 10 libri  :baba: :stripii: treba onda ako je ta tvoja 6 uzeti onu bar dva broja manju,jer je i ova na očigled puno deblja od normalne špage 10 libri....da sada ne otvaram temu o debljini strune i brzini tonjenja gumice itd....

pajdo77

A možda je špaga zumirana :uf: