Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Citat: kawasaki  u Prosinac 10, 2015, 13:17:52
Citat: Stepa  u Prosinac 10, 2015, 08:46:30
Kawa okaci link i od te da Bili testira  :stripii: :stripii: Mozda i ja izvucem glavu od jelena  :uf: :stripii:

evo je i na popustu jos

http://m.aliexpress.com/item/2038690505.html

Naručeno :hi: znači sa ovom mogu i cijelog jelena uzvuć ne samo glavu  :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kawasaki

na Jelene idi s puskom   :ok:
Brzi od Bolena.

Stepa

Ma NE ja sam bio sitni kriminalac polozio sam nekoliko vrba  :stripii: :stripii:  od oruzija koristim samo dugu sesticu  :stripii: :stripii: :oussama-bin-laden: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pajdo77

Jel s&w 686 4 inča?

rj

imaš s&w 686 - 2.5 in...3...4...6in
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Znam rj, ovaj koji sam spomenio meni taman :ok:

YUGO BOSS

Neka preporuka kupio bih kinesku strunu za dzigovanje soma
Probao sam 2-3 puta tri posejdon od 30 libri(crvena nalepnica) sve je super al malo predebela,ne volim kad mi se pravi stomak na struni ono mozda kad spadne zastitni sloj bude bolja :D
Uglavnom ko zica je nekako bio krut i slicno
Da li ima nesto tanje i malo mekse? Mislim ovaj ce biti dobar za prolece,ako sam skapirao tad som prilazi obali al posle toga  :pije:

maverick

Ne volim debele strune...i uvijek mi je nekako bolji izbor struna 20 lb i dobar predvez...mada ovisi jesi s obale ili čamca...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

testirao sam dvije strune 15 lb  :hi:
obje sam vezao uni cvorom

PP 15 lb spaga bjele boje

Poseidon (bjela etiketa) 15 lb spaga zute boje

PP puca 5,5 kg prvi put i 5,6 kg drugi put

Poseidon puca na 7 kg prvi put i na 8 kg drugi put

pod rukom i okom ista spaga. samo sto je Poseidon puno jaci kao sto se vidi iz testa i puno puno povoljniji!!!

:ok:

Brzi od Bolena.

šajzika

Znaci iz tvog laboratorija je potvrdjeno da je poseidon od 15lb jaci od pp 15 lb.

Jesi isprobao gubljenje boje ?
Jesi isprobao krzanje o kamen ?
Iako su tu sve slicne :stripii:
Ispada da se samo placa ime

Ps. Eh da.ono famozno sustanje kroz provodnike

Koristim taj poseidon vec dugo i ja sam osobno zadovoljan. Iako realno ja nisam mjerilo
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja s desetkom udaram vec tri mjeseca...neki dan i mrznilo....jbg...za te pare vrh vrhova...bio sam dosta skeptičan ali sam neki dan popunio zalihe za par sezona
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

ima dobra tema na susjednom forumu kaze Koristi li ko power pro?  :stripii: :stripii: :stripii:

Naglasavam se na moj gornji post znaci da se radi o Poseidon spagi bjele etikete.

Ne o crvenom TriPoseidonu koji je nesto slabiji!!  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Citat: maverick  u Prosinac 30, 2015, 21:08:14
Ja s desetkom udaram vec tri mjeseca...neki dan i mrznilo....jbg...za te pare vrh vrhova...bio sam dosta skeptičan ali sam neki dan popunio zalihe za par sezona
Probaj desetku KastKinga!! zuti  :ok:

dvojica ga vuku da pukne!

Samo nisam ga stavio jos na vagu.

:hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Daj link da Ćava naruči  :uf: