Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mario123

Jel tanji 15lb od obicnog 15lb.
Ovaj 8nitni je kod njih oznacen 0,18mm, a obicni 0,14mm.
8nitni bi po njihovom trebao biti deblji

Sg.Pepper

Kolega je jucer pecao sa obicnim 15lb pa smo usporedjivali i izgleda nam malo tanji
dec d vej aj lajk it....

No

Evo danas naručio 8-nitnu 10 lb. 0,14--4,6 kg. Dosad koristio 0,10 4 nitni i bio zadovoljan.
Kad dođe vidjet ću razliku.  :ok:

mossi

Ja tu gladim i vrtim kroz prste od juče, struna je glatka 8.5/10 što je jako glatko, čak svilenkasto. Na rolanje odaje utisak četvrtastosti što je mnogo bolje od pljosnatih. Za 11€ 275m ako bude po jutru se dan poznaje, biće vrh.

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

mossi

Mega8 10lb

probao nekoliko čvorova, jako je klizava pa je dupli palomar jedno od rešenja.

Što se tiče nosivosti 10lb oko 4.0kg manje od očekivanog.   :icon_scratch: :veryangry:

pajdo77

Mislim da je Spectra od deset libri koju sam negdje prije uzeo nosivosti 4,7 kg a nema tih osam niti. Sad jel tih 300 grama razlike među strunama puno ili malo ne znam.

mossi

Nije 300 nego 700,    :rofl2:   tj natezao sam preko vage jedno 5 kombinacija i u najboljem  slučaju je pucalo na 4kg.

No

:icon_scratch: nije to loše, deklarirana nosivost je na 4,6.

pajdo77

Pardon,mislio sam da je ta od pet kilograma. Sad ne razumijem ja kako to da su strune isto libri a ne mogu nosit isto kilograma? Doduše i na ovoj mojoj piše 4,7 a u stvarnosti možda nosi dva kilograma,ja to nisam natezo :stripii:

šajzika

Na jaci stap ide 15lb
Na slabiji 10.
Poseidon, iako nesto citam da kod ostatka populacije kastking prelazi u vodstvo. Zasad sam zadovoljan iako mislim da cu nagodinu poseidona od 20lb stavit na jaci stap . na 30/40/50 grama glavi mi neigra toliko debljina spage i otpor vode kao na malim glavama s tim da sam s 20lb spagom vukao mavericka i mene u njegovom sharku
Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

Evo sto se tice mega8 15lb, ok je struna al nista vise od toga, nakon dva pecanja od po 4 sata se boja poprilicno isprala (vise nije zombi green, nego zombi drek green)! Zabaci su dalji nego sa 10lb poseidonom (crvena etiketa, koji je usput i deblji od ovog mega8), cuje se kroz vodilice ne jako, ali se ipak cuje! Po meni vredi tih 110kn al da je nesto specijalna nije, zanima me jos taj kastking fortis pa ako ga neko ima da prozbori koju o njemu 15lb i 20lb.
Dosta toga se pisalo o tim strunama pa sam mozda ja previse ocekivao od njih ali kod mene to bas nije ispalo tako! Struna nije losa da me neko ne shvati pogresno samo ukratko to je koliko para toliko muzike!
dec d vej aj lajk it....

maverick

Citat: šajzika  u Rujan 23, 2016, 18:46:40
Na jaci stap ide 15lb
Na slabiji 10.
Poseidon, iako nesto citam da kod ostatka populacije kastking prelazi u vodstvo. Zasad sam zadovoljan iako mislim da cu nagodinu poseidona od 20lb stavit na jaci stap . na 30/40/50 grama glavi mi neigra toliko debljina spage i otpor vode kao na malim glavama s tim da sam s 20lb spagom vukao mavericka i mene u njegovom sharku

Sine nije to bilo do špage već do tebe  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: No  u Rujan 23, 2016, 16:46:36
:icon_scratch: nije to loše, deklarirana nosivost je na 4,6.

Da, nije loše, samo nije ni onoliko koliko sam očekivao.
To meni treba da bude ritska kasnojesenja struna za smudja na stajaćici, tako da .. trebalo bi biti ok. Videćemo u praksi.

No

Ako bude smuđa, prekrojiš malo očekivanja i bit će to dobra špaga  :ok: ,a ako ne bude, neće valjat ni špaga ni jesen.  :stripii: :stripii:
:occasion14:

mossi

Ma iskopaće njega Bili.  :ok: :rofl2:
Početkom jeseni se motaju slinavci na istim pozicijama, to me više brine nego što struna nosi 4kg.
Praksa.. samo praksa.

I hebena špulna mi TREBA!!!! za TwinPower 2500Mgs!
Ajd ako neko ima špulnu da paše.. HELP!