Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

pa uvrne ju i kud oslabi du se cesce mrsi ili pravi ta klupka...neki koji bacaju stave dvije vrtilice da izbjegnu uvrtanje strune

šajzika

Prvi put cujem .
Mrsila se i na t visteru.vidjet ceno dalje
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Meni se zna dogoditi da kad promjenim znatno težinu varalice sa teže na lakšu da se zna zamrsiti, ali sad sam to već skužio pa pripazim kod prvog zabačaja.

silure

Vjerojatno ti se to desava sto si pre labavo namotao strunu i prepunio

tole

Citat: šajzika  u Srpanj 20, 2014, 14:50:01
Prvi put cujem .
Mrsila se i na t visteru.vidjet ceno dalje

sve leptir varalice i dobar dio žlica se vrte prilikom vođenja oko svoje osi pa samim time dolazi do uvrtanja strune pa prilikom zabacivanja može doći do petljanca na samom kalemu :takoje: ....e sad, neke strune podnose više nego druge a pravi problemi znaju nastat kad poslije leptira bacaš voblerčić od 5-6gr....  osobno leptire na bacam a kad koristim žlice ili kvalitetna vrtilica (ponekad i dvije) ili neka kombinacija sa sajlom ili shock leaderom ali obavezno vezno preko vrtilice :occasion14:

Slaven

Šajzika jesi pročito, tole ti je sve reko :takoje:

šajzika

Sve procito i shvatio.
Zahvaljujem
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Silure baca i mepsove a struna se na mrsi  :icon_scratch: ja vidio  :eek: radi li se o kvaliteti strune ili... :idea1:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Nije tu problem mrsenja vec uvrtanja i pucanja pri vecim opterecenjima...a i ja samo s strunama pecam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Za leptire, miševe i ostale štučije varke koristim najlon i vrtilicu :hi: :hi:

dravski pecaros

danas uzeo 150 metara galanta 15 libri.. :hi:

tole

Citat: maverick  u Srpanj 21, 2014, 20:50:55
Nije tu problem mrsenja vec uvrtanja i pucanja pri vecim opterecenjima...a i ja samo s strunama pecam

...i siguran sam da ti je meps 3 u prvoj postavi... :laughing7: :toothy9:.....

silure

Vrtilice koristim za zlice i mepsove...iako mepsove gotovo nikad ne koristim...za silikonce sto najvise korostim imam onaj patent s celicnim isavijanim zicama sa omotavanjem strune bez cvorova...i to mi je super a pucanja nema....samo shadovi se ne okrecu poput mepsa jbg zato i nema uvrtanja vjerojatno

Jožef1

ne mogu vjerovati, da se ne proizvode kvalitetne-vrhunske vrtilice, koje bi se montirale na strunu- a da se struna ne uvrće  :icon_scratch:  Zar ne postoje vrtilice sa ležajevima?, postoje  :takoje: Hermetički su zatvoreni a izrađene su od materijala koji ne hrđaju.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....