Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A postoje ali su prevelike za nase varalice
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

kako-tako.kad pravim sajlice za stuku stavim vrtilice sa lezajem koje je davno dilala rapala i tutala na njiove sajlice.male su skoro ko standard vrtilice i imaju zavarene ringove,nosivost odlicna.iako mozda su i bolje sasameove vrtilice koje nisu jeftine al se vrte u svim uvjetima.srot vrtilice za sajlice totalno izbjegavam jerbo se na leptirima i kasikama tocno vidi koje se vrte ,a koje ne!

Jožef1

Definitivno vrtilice sa lezajevima  :icon_thumright: Nisu one niti toliko velike, usporedivsi sa vrtilicama pojedinih pecarosa koji ganjaju somove. Hunter  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Iskreno nisam trazio manje a nisam ni naletio na njih...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

za sada nemam problema sa vrtilicama i bez lezaja...strunu brzo trošim a ulovi su ok...kada bude drugacije mozda okacim koju sa ležajem  :idea1:

ossa

Citat: dravski pecaros  u Srpanj 21, 2014, 21:05:23
danas uzeo 150 metara galanta 15 libri.. :hi:
Može li pomoć? Jeli ovo pravi galant?

Ima na oglasu, pa reko da uzmem i ja galant, ali nije mi jasno oko nosivosti ???
Naidju krize, drukcije grize...

Kugla

Pecam sa Galantom, ali iskreno nisam vidio ovakvu 14 lb, e sad ko će ga znati
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

silure

Mislim da je pravi galant samo ne za nase trziste...

zvona

Zadnje koje sam kupovo bio je u ovakvom pakiranju.. 0.10mm 12lb..ja.mislim da je 100% ispravan

Vrana

http://www.surecatch.com/index.php/products/lines/braided/surecatch-gallant/

vec duze vremena koristim galant i mogu reci samo  :ok:

a ovaj glant od 114m i 14lb mislim da te netko zeli zaje.....!  :vrag:  :BangHead:

koliko si dao za taj galant?
Cold and Ugly

zvona

Moguće da je neka kineska kopija..sad sam i ja bio na stranici...nema take

dravski pecaros

Citat: ossa  u Kolovoz 21, 2014, 10:58:13
Citat: dravski pecaros  u Srpanj 21, 2014, 21:05:23
danas uzeo 150 metara galanta 15 libri.. :hi:
Može li pomoć? Jeli ovo pravi galant?

Ima na oglasu, pa reko da uzmem i ja galant, ali nije mi jasno oko nosivosti ???
nema 0.15 samo parni brojevi 0.10-12-16-20 -25-30-36-40 jedini neparni je 25

Kugla

Omah sam rekao da mi sumnjivo?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

silure

I ja sam malo pogledao i moguce da je kopija...ali ako je materijal stvarno spectra fiber nemora znaciti da nije dobar moze biti podjednake kvalitete...frend prije mijesec dana na kopiju barkly struna neka tankw vqdio divne komade cak ni u kamenju nije puxala pri zapinjanju itd...fina struna iako i ja gledam ako platim vec da bude original

Vrana

Cold and Ugly