Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: maverick  u Prosinac 17, 2014, 21:32:47
Zeleni je skuplji i trebao bi biti bolji ako se ne varam mada ga nisam probao

brzo će mo znat  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Jednom sam pričao s uvoznikom o tome ali sam zaboravio...u svakom slučaju znam da je skuplji i bolji...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

koristio oba, nisam primjetio neku bitnu razliku, vratio se na pp kad sam na kalemu zelenog naletio na čvorić na cca 60metara....

maverick

A ja sam i na zutom nedavno naletio na tri cvorica na kalemu pa ga vratio nazad...neki dan mi kaze toktiz da je i na njegovom kalemu bilo par cvorica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

mislim da uvoznik prizna "štiklanje ko reklamaciju

maverick

rj

tole

ma kontao sam sufix....ali nije više ni to špaga kao što je bila....dva puta kvasio....prije tjedan dana pogledam a ona promjenila boju kao da je na rolni već godinama....od zelene do svijetlo smeđe u 2-3 mjeseca a da nisam ni lovio sa njom :icon_scratch:

maverick

A gle...ja sam bio zadovoljan s galantom...ali nakon tih experimenata s štiklanjem sad sam opet naručio power pro...

rj

i PP bude štiklan  :takoje: ja naletio

tole

nisam imao prilike to vidjeti osim na galantu,to štiklanje, a sufix sam pogledao onaj dan kad sam bio kod tebe...još sam se čudio kak je onaj kod tebe dobio takvu boju....nije mi se prije događalo

rj

jedino kod japanskih struna nikad nisam naišao na štiklanje ...kod Galanta do sad samo sam jednom imao kvržicu a kupio 10+ špulni ...
kume imaš u žabici PP 1500yardi cc100e ali bjeli

durmy

galant zeleni takozvani extreme bi trebao imati još jednu nit po sredini te 4 pletene oko nje, baš uspoređivao kolega ima taj zeleni ja obični žuti ...zeleni je dosta "okrugliji".

rj

i meni taj zeleni izgleda drukčiji ...brzo ću znat jel sam se zaebo  :stripii:

vedro

Meni je zuta neka zlatna sredina, ali ni slucajno onakva  kakvom su je hvalili. P.Pro puno,puno bolja,bar meni.