K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

dravski pecaros

Šta reći nego samo se nakloniti  :notworthy: Jon Jonesu

Ovo je demonstracija i potvrda da je najveći u povijesti slobodne borbe ..

maverick

Najbolji je...i ne volim takve borce :stripii:  Vise sam iscekivao Olivieru...I on me oduševio.. volim borce koji mogu dati ali i primiti. 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Čestitke Stipi sad neka uživa u borilačkoj mirovini  :notworthy:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

dravski pecaros

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem

Aspinall se ne želi boriti protiv svog dobrog prijatelja!

Prvak UFC-ove teške kategorije prepustio bi pojas prvaka našem Deliji ukoliko bi Ante došao do statusa izazivača.

Pošto je već postao prvakom UFC-a, Aspinall ne bi imao problem napustiti titulu kada bi Ante napao titulu: "Ne bih se mogao boriti protiv svog prijatelja. Imam neke ljude u životu koji su mi pravi prijatelji i on je jedan od njih. Postoje stvari u životu koje su mi bitnije od novca i titula", zaključio je Aspinall.

dravski pecaros

Čudesni Britanac nastavlja impresivno: Pogledajte novi nokaut po mnogima najatraktivnijeg boksača svijeta

maverick

Nisam pratio, ovo mi je prvi put...opasan lik  :clap2:

flutikazon

Odlican je Vitaker. Najatraktivniji bokser danasnjice

maverick

Josuha dobio onog patnika u 6 rundi...ne bih komentirao...valjda je to samo predstava da se uzme neka lova...Meni je jače ovo vaganje nego ovaj meč  :stripii: Mislim na Johnson

dravski pecaros

Strašan nokaut Itaume: 21-godišnjak je spreman napasti sam vrh tešku kategoriju

Ovom pobjedom Itauma ostaje neporažen, a njegov napredak iz borbe u borbu jasno pokazuje da se radi o borcu koji je spreman za veće izazove. Stručnjaci sve češće ističu njegovu tehničku zrelost, rijetku za njegove godine, kao i iznimnu eksplozivnost koja ga izdvaja u konkurenciji teškaša.

maverick

Nisam ga upratio prije...talentiran...u svakom pogldu...jak udarač, brz za tu veličinu....bit ce nevolje s njim  :clap2: