K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Navijajmo za Mirka veceras  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jedva čekam 21 sat pa da se pogleda biće to spektakl u areni, navijamo za Mirka naravno, al dal su godine učinile svoje pored ovih mladih.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

kakve godine...moja generacija  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jedino me brine ovaj Badr Hari jeben borac, sam da na njega ne dođe u prvom kolu
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Sad vidim raspored nije na njega ali ni ovaj Miler nije za baciti
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

pavel je po meni najopasniji...sad ce da vidimo sta smjera

Kugla

Svi su opaki, pogledaj te poglede, gladni borbe uh
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Mirkec se provukao na muda...morace se potruditi malo vise u slijedecoj borbi

Kugla

To se Mirko čuvao za dalje
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

vedro

Kugla potpuno si u pravu,Mirko je stari lisac  :hello2: ajmo Mirkoooo! :director:

maverick

A situacija je sad valjda najpovoljnija...Mirkec usao u finale..puno bolji nego u prvoj borbi...Hari ode s puknutim stopalom...bice zanimljivo u svakom slucaju...Dževad ga mijenja ako ga nadju u ovoj hali  :toothy12:

Stepa

Nesviđa mi se ovaj :icon_rr:garagan ,vjerujem da će ovdje iskustvo presudit a za razliku Mirko također udara nogama :icon_cheers:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

vedro

Ooo crnjo je mlad i eksplozivan,kao na federima. Ajmo Mirko pokazi sta znaci Hrvatska krv!!!!!!  :angry5: :violent1:

čikli

vedro

Toooooooooooo Mirko care toooooo  ljudi mi smo jednostavno takva krv! U borbama ne gubimo,neke se drugi neljute :tongue1: :blob6: :blob6: