K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Zasluzeno...dobra priprema, napredak iz borbe u borbu...i ono sto mu je trebalo u karijeri..taj naslov...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Upravo to, iz borbe u borbu bio sve bolji. Najlošija je bila prva borba, doslovce da nije nogu digao, ali je imao par točnih udarac, ostalo u drugim borbama je bilo ok, čestitke Mirkec

Kugla

Sve čestitke Mirko!

TonyC

Bravo za Mirka , zaslužio je ovako nešta nakon toliko godina ! ! ! !

Svaka čast !

LuckyNS

Nepratim bas sportske prenose,ali ono sinoc je bilo fenomenalno.Organizacija je bila na visokom nivou... :icon_thumright:
Svaka cast za Mirka...   :notworthy:  Leva noga mu je ubitacna...jos jednom ,svaka cast.

Darko

čestitam Mirku  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Oliver

Čestitke Cro-Cop!!!  :thumbsup:
Nego, zaspao sam, tako da sam samo njegovu prvu borbu vidio; kakav je bio u druge dvije borbe, jel zasluženo sve to dobio na bodove ili ga malo poguralo poznato ime i domaći teren...?!
@ gledati šarane na internetu = piti bezalkoholno pivo :)

maverick

Iz borbe u borbu je bio sve bolji...čak je i mene ugodno iznenadio...zasluzeno...pravi spektakl
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

mirku čestitke !  :hello2: a šta bi bilo da ga je badr hari uhvatio  !  heheee  :blob8:

Kugla

Citat: dus  u Ožujak 16, 2013, 13:54:49
mirku čestitke !  :hello2: a šta bi bilo da ga je badr hari uhvatio  !  heheee  :blob8:
Dus ne bi ništa bilo osim što bi mu mirko i drugu nogu polomio heheheh

maverick

Alija

...nisam ranije vidjeo ovu temu a sad kad sam čitao od početka ..... u prvi mah sam mislio da sam otvorio viceve   :stripii:
Čuj Mirko strašni  :thefinger: ..... davno je Mirko bio Mirko ...sad dobiva ČUDNE borbe (ako se tako mogu i nazvati) !
Zgadio mi se kad je dobio po pistonu od Randelmana pa nije dao da se prenos kod nas gleda  :puke:

....evo jedan linkić sa dva realna filmića,na prvom je spomenuta borba koju nismo MOGLI gledati kad je bila ...nego kasnije,a drugi je Mirko gumena noga ....

http://sportski.net.hr/klub-boraca/video-mirko-filipovic-nakon-ovoga-vise-nikad-nije-bio-kao-prije

Kugla

Na novoj udaraju, snimka je ako s ene varam a biće i Mirko, sad neki poput mene bemti ovo će biti zanimljivo  :ok:

maverick

:stripii: da ovaj crni ima istu boju očiju kao i ti  :stripii:

Kugla