Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Lando Norris...prvak....sve neka nova imena...Slijedeca sezona ce valjda biti bolja za nas koji volimo drukcije  :stripii:  dosta izmjena ...dosta novih pravila...rijesice se navodno onog drs-a...cak kazu bit ce prijenos i na rtl-u...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Navijao sam za Piastria, ali ekipa je to čudna kod nekih odluka, sljedeće godine nekakvi hibridi, drs se ukida ali uvode neke novotarije, bolidi će imati sposobnost ručne promjene postavki krila na pravcima x-mod i z-mod za pravce i zavoje kažu biti će više pretjecanja i sl. Manje gume, Audi kupio Sauber, priključio se Cadilac, biće to zanimljivo
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

madmax

Trebalo biti nagodinu na rtl-u. Puno novotarija, e sad ćemo vidjeti kako će se momčadi prilagoditi na sve to. Bilo bi dobro imati 3-4 konkurentne momčadi.

pajdo77

Ne sviđa mi se to što ide sve više te struje u bolide. Ubit će taj sport na taj način. Da ne pričam kako mrzim te ulične,polugradske utrke koje se voze sve više u sezoni. Napravi stazu za bolide gdje je moguće pretjecanje na svakom njenom djelu a ne da dva sata gledam vlakić. Još malo pa će voziti po biciklističkim stazama. Uglavnom sve manje mi se sviđa to što se tamo dešava.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pogledat ću ju ponekad u očekivanju da nekog vozača zvekne struja. Hebala ih formula ako se od ove godine mogu i zvati tako. Već imaju tu e-formulu ili kako se već zove i zašto su ovu klasičnu unakazili sa tom strujom ja ne razumijem. Uglavnom sve mi je negledljivija iz godine u godinu.

maverick

A mora tako...nemoj gledati ove sto se trkaju , gledaj one kokice sto drze kisobrane  :stripii:

pajdo77

Ja sam u godinama kad bih radije uzeo kokicu sa ražnja nego tu sa kišobranom :stripii:

pajdo77

Počinje nova sezona. Gledao treninge i ove kvalifikacije i lako je moguće da je to sve što sam od formule gledao. Da nije žalosno bilo bi smješno šta su napravili od tog sporta. Godinama ga sustavno uništavaju i sada su napokon uspjeli. Ti bolidi gube snagu,Alonsov se trese ko pokislo štene,kroz zavoje uspore jer tada pune te famozne baterije,ma smijuria teška.Moraju više razmišljati o punjenju nego o vožnji. Uglavnom formula više ne postoji,ovaj hibrid nije vrijedan ustajanja u koje doba.

maverick

Bio sam istog misljenja. Ali evo gledam trku...s obzirom da je staza dosadna ovo je odlicna utrka...neizvjesna...i sad u ovoj fazi kad je ostalo 20 plus krugova nista se ne zna

pajdo77

Razvukli se po stazi ko karavana doseljenika na divljem zapadu. Dole na ekranu mi pokazuju koliko tko od njih ima snage u bateriji. U formuli on meni pokazuje stanje baterije.Tri i pol sekunde zaostaju po krugu sa obzirom na proškogodišnja vremena. Svi do jednog vozača popljuvali ove romobile na četiri točka što voze. Kažu da više gledaju stanje baterije nego stazu ispred sebe. Samo čekam sljedeća pravila tih lumena što drmaju ovim sportom,vjerojatno će izbaciti ove motore i ubaciti jedro.