pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..druga rupa  :icon_scratch:
..kad smo kod pribora..kojim lakom lakirati bambus štapove..kao nekad lakom za parket..ruka prije uvezivanja i ruka poslije..ili preporučujete nešto drugo..
.. :baba:

dac

Bezbojni lak za čamce.Kad se dobro posuši , novi sloj,dva do tri sloja!

dac

Eh,bambusi,role senkerice,ceker,crvena krpica na vrhu, bicikli i pravac Luga,Druga rupa,Rupaća u Josipovcu...! Neću više,ubi me nostalgija za tim vremenima...

DIDAPATAK

.. :clap2: :ok: :icon_thumright:..upravo to...
..samo da prosuši vani i pada lakiranje ..do ljeta će biti  :thumbsup:
.. :baba:

dac

Vračam se opet na bambuse,nešto mi golicaju maštu !   :clap2:
Preuređuješ to stare ili su to novi ?
Nekad su se kupovali u onom željezaru kraj Litokartona,a danas čujem da se mogu naći u Istri ili Dalmaciji,da tamo mogu rasti i uspijevati !
Sjećam se jednih mojih koji su završili u žbicama od leginog bicikla kad smo se vračali s pecanja.Koja je to bila tragedija,kako dočekati starog da dođe s posla i da mu to kažem....   :uf:
Da ih danas uvezujem ,malo bih to oplemenio sic vodilicama,držač rolne,crveno-crni konac i gore Quikerice. E,to bi bio posao...!!
Ali užasno za transport, i ovi dvodjelni šaranski nezgodni,razmišljam da ih zamjenim za neke teleskopske...?

miha

Gogo iz Belog Manstira je od bambusa pravio i mušičarske i varaličarske štapove....

dac

Vidio sam to,on je ljepio lamele od bambusa,kraći komadi,mislim trodjelni ili četverodjelni,ali to je bilo užasno skupo !

miha

dac

Je ,slažem se,ali to je već viši nivo,nije za nas obične smrtnike...!

No

Citat: dac  u Ožujak 05, 2016, 07:00:22
Vračam se opet na bambuse,nešto mi golicaju maštu !   :clap2:
Preuređuješ to stare ili su to novi ?
Nekad su se kupovali u onom željezaru kraj Litokartona,a danas čujem da se mogu naći u Istri ili Dalmaciji,da tamo mogu rasti i uspijevati !
Sjećam se jednih mojih koji su završili u žbicama od leginog bicikla kad smo se vračali s pecanja.Koja je to bila tragedija,kako dočekati starog da dođe s posla i da mu to kažem....   :uf:
Da ih danas uvezujem ,malo bih to oplemenio sic vodilicama,držač rolne,crveno-crni konac i gore Quikerice. E,to bi bio posao...!!
Ali užasno za transport, i ovi dvodjelni šaranski nezgodni,razmišljam da ih zamjenim za neke teleskopske...?

uspjevaju i u slavoniji, moj kolega ima cjeli žbun bambusa pred kućom   :takoje:

dac

Nisam siguran,ali mislim da to nije ta vrsta bambusa,vidio sam to i kod mene u susjedstvu ! Možda griješim, ali to je nešto više nalik na debelu trsku...!

Žorž

Dac,fotografisaću moje dvorište,raste bambus kao podivljao i kod nas.Komšija posadio par mladica,a sad katastrofa.Strašno je agresivan i širi se ko' epidemija.Izuzetno brzo raste i ko bude prolazio kroz NS može da dobije koliko komada hoće,trpi sve živo,celu zimu zelen,ja sekao ženi nosače za cveće,tvrdo kao đavo

kawasaki

Brzi od Bolena.

ps

i ja bih, dostava preko kawe  :stripii:

Žorž

Samo se javite na vreme i nema problema,inače ću morati da proređujem,više sa terase ne vidim garažu od bambusa,a mogu verovatno i da ponesem par komada,ne verujem da će mi praviti probleme na granici zbog par mladica :hi: