pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vatrogasac

Jožef1 hvala na preporuci, ali mislim da ce bit ipak Okuma, dobim 2 stapa za cijenu jednog

http://www.lov-ribolov-benko.com/images/stapovi/okuma_Solitron_Quiver.jpg
http://www.lov-ribolov-benko.com/stapovi/ostali_stapovi.php

voja

Imam CD br-a 50gr u 2,7m a ostalim mojim štapovima sam zaboravio imena od kad sam nabavio ovo plavo čudo  :stripii:

Jožef1

vatrogasac, prijatelju, gledam cijene okuma feeder štapova kod Benka, kako za cijenu jednog dobiješ dva? Okuma je sasvim pristojan štap, međutim neupitna je kvalitete barem kod feedera na strani R.Thomsona  :icon_thumright: ja nisam od onih tko si sebi može priuštiti štapove viših kvaliteta (volio bih da mogu) ali tvoja odluka i to poštujem  :thumbsup: Sretno ti bilo sa tim štapovima. Bistro
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

vatrogasac

Mislim na to da za 500kn dobijen i match i feeder stap, ovaj najdonji kod Benka..

Jožef1

Uh, ovo mi promaklo  :uf: svaka čast vatrogasac  :icon_thumright: sada imam o čemu razmišljati  :icon_scratch: jer muči me već jedno vrijeme taj mach- a ovako dvije muhe jednim udarcem  :icon_thumright:

Mrva

ja od štapova i rola posjedujem
spin;
Sportex Black Pearl 2.7m 20g + Spro goldarc 1040
Savagear Bushwhaker XLNT 2.58m 20-60g + Spro goldarc 1040
Trabucco Averon 2.7m 20-60g + Trabucco Xenos DWS 3000

šaranski;
3x Cormoran AKX 3.66m 3lbs trodjelne + zasad 2role Spro Supercaster 460FD

ostalo;
Robinson Xenon Multi Feeder Strong 3.6m 40-130g + Shimano Catana 4000FB
Lineaeffe Mustang 3m 100-250 + Trabucco Kalos 6000VXS
Dam Onliner 3m 80-150g + Spro Agressive Pro Lsc 750
+ jos par starih teleskopa koje mi se ni neda upisivat   :headbang:

za sada toliko a kako sam krenio za par godina cu imat gadan problem sa skadištenjem pribora  :uf: :toothy12:

Jožef1

Napravio malo reda, podjelio par komplete onima koji nemaju i ovo sam si ostavio: Za soma:- za  spinn: te za šarane: Ima toga još, rolni, pokoji štap i dosta direktaša.

Jožef1

vatrogasac, onaj okumin "duplex" feeder+mach, nije to, to!  :nono: Malo popričao sa dječkima iz HU- koji pecaju isključivo samo sa feeder i mach štapovima, vele kako je to nužno zlo, ali ajd- treba probati  :icon_thumright:

vatrogasac

A znam,svjestan sam ja tog u startu,ali koliko cu ja pecat na to za te pare je super,mislim malo tu probat pa ga odnjet na more za zafrkanciju s mola.

veco

blink:
ron thompson specimen pro 3m 40-60 - spro red ark 40
sanger spirite one 3m 30-80 - awa shima torque 30

šaranija:
3x
chub vantage 12.6 3.5lb - shimano super ultegra 10000
awa shima spod 5lb michel avorruner 7000

ostalotakmičarski štapovi, ponešto štapova za štukce i svašta nešto sitnog pribora
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

mario123

Za sada sg bushwacker 210cm 30g i red arc 3000
Prije togao imao cormorana i lure maniu prodao sve i kupio busha da imam pošten štap..

Bucov i stuka isto na ovog 30g stap je zmaj i na savi cupa sve bucove i stukice bez problema.
Ove godine jos sljedi u djakovu pecanje samo bassa nagodinu dozvola.
dozvole se nema zbog faksa nema se vremena baš za pecanje nagodinu 3g zavrsene i onda putujem 4i5g pa cu bit u djakovu i bice vremena za josavu i borovik do tada baje i bass za to mi je ovaj komplet odlican.

DGO1980

Xzoga Blastino 2.33 50 gr
Cd BR 2.75 50 gr
CMW Spin Master II 2.75 75 gramac (ovaj mi je omiljeni)
Planiram još nabaviti nabaviti nešto za tešku artiljeriju a neke od ovih prodati, previše mi štapova  :toothy12:

Od rolni imam daiwu tierru 3500, već par godina radim samo s njom, odlična je.. Ove godine će joj se vjerovatno pridružiti ili Certate ili  Luvias...

maverick

Skupljate pribor kao hrčci  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DGO1980

maverick

Bas...svima nam treba uputnica za psihijatra  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"