pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

Uglavnom nije savrsenstvo ali za te pare radi posao odlicno

SMT

Uglavnom u ribolov idem sam, društvo mi pravi uvek 2 do 3 kompleta( još 2-3kući ostanu)... Različite gramaze, debljine struna, dužine...Probam, testiram, trudim se zavisno od terena/vodostaja/prilika/lovine, da uvek koristim drugi štap...  Ne uspevam uvek ali je cilj, sto lakši pribor i sto veća riba... Sve moguće tehnike, varalice i sisteme koristim, naravno ako mi se da... Sve bi grabljivice da upecam ako mogu ili umem :stripii:
Čamac trpi sve moje hirove... Sa obale, gotovo uvek je jedan komplet bio...

Pribor ni u ovom slučaju ne lovi  :hi:

kawasaki

Koja ti je ovo desno Daiwa i koja rola?  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Desno skroz, daiwa Bg i štap i masina... Nešto sto najmanje koristim, relativno je i kratko kod mene...

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

kawasaki

E taj me zanima...Koji je to Bg stap? Pilk? I koja akcija i mozes li sto reci o njemu?
Brzi od Bolena.

SMT

Pusti me da otpecam sa  njim neko vreme, jesenas nisam bas stigao, pa mogu posle nešto reci... Ne volim davati komentare bez neke prakse... Tamo sam napisao da nisam internet pecaros :stripii: :stripii: :stripii:...

maverick

Nosio sam prije cijelu ergelu štapova na pecanje...ne znam nekako sam to pojednostavio....Štap koji nosim na Dravu...uvijek neki rasan 30 gr...često poneki cd...trenutno samo zanderforce u kompletu s certate....Drugi komplet Lesath 2.7 50-100 isto s certate u kompletu...Njega nosim na Dravu kad pokušavam loviti soma...i kao glavni stap za Dunav
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: Greys  u Ožujak 09, 2019, 20:48:07
SMT, krasna kolekcija  :hi:

Hvala, fali još jedan na slici...

Trudim se da uvecavam kolekciju, bez obzira na volumen korišćenja... Često je to podložno promenama, medjutim mislim da sam to sada uklopio da se sto manje preklapaju, sto je dosta teško i da je to neka postava koja će ostati... Ranije sam obilazio i neke druge vode, a da nije samo Dunav( Drina, Una, Tara, more, stajacice u velikoj meri) a imao sam manje pribora pa me to nerviralo... Pecao sam basa par godina ozbiljno, davno... Nadam se da ću uskoro u penziju, pa će biti vremena :stripii: :stripii: :stripii:

Sad idem samo i iskljucivo na Dunav, ne treba mi više od 2 kompleta  :stripii: :stripii: :stripii:...

Realno

No

Toj kolekciji  fali   jedna stvar :ok:

SMT

Ribolovac ? :stripii: :stripii: :stripii:

No

Nee.
Fali sef.
To u sefu treba čuvati   :stripii: :stripii:

SMT

Ahahahahahaha... Ne smem ti ni reci gde držim... Sramotno...

Ne robujem mu uopste, kupim- koristim max, normalno održavam... Uvek kažem da nije on mene kupio, nego ja njega...

šajzika

Cak mjenjas i vodilice da bi si poboljšao uzivanje u štapu.   nisam bas cesto viđao da neko to radi (sic u torzit)  :hi:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Sve mislim da će me Feco pozvati u ribolov, da i ja dignem nekog smudja, pa ulažem...

Ili Pajdo, pa da ovo prevežemo na dubinku...