Hvatanje sarana na Dunavu

Autor vedro, Ožujak 18, 2013, 20:23:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Maverick 3 m
Mossi 2,75 m
Evo i mene u nizu 2,4 m.
Koristim dobre stare germine,malo prerađene i usudio bih se tvrdit da ne postoje bolji štapovi za pecanje šarana iz čamca od njih. Kome nije ispod časti pecati s  tom starudijom, topla preporuka. :ok:

joker

zasto starudija No pa to su super stapovi i sam bi  pecao na njih al ih je tesko naci  al ih ima.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

Pa starudija,zato što su stari  :stripii: :stripii:

nele01

Vec godinama koristim najobicnije cormoran bull faitere 3m, 30-80 gr, za pecanje sarana. Stapovi su nepoderivi, cena smesna, imaju lepu parabolu prilikom zamaranja ribe, nisu prekruti, i mislim da je realna gramaza od 50 -150 gr. Kad ja nisam za ovih 8-9 god slomio ni jednog onda verujte da su extra kvaliteta. Bili su upareni sa shimano technium 4000 fb, a od ove godine ponosno nose penn slammere 460.

majstor

Stari su super. Ja kupio novu Germinu da se ne zekam sa vodilicama na staroj. Nova ni sluga. Kolčine teške. Poklonio ih da ih ne gledam.  :sha: :no: :bye:

No

:hi:   te "nove germine", nemaju baš nikakve veze sa pravim germinama.  :ok:

joker

majstor

O čajna kvaliteta. Dobro izgledaju i imaju ime sa tradicijom. Napisao sam to da kolege sa foruma ne nasjednu kao ja prije godinu dana. Za soma bi bile dobre.  :bye:

joker

previse su zvakasti za soma ovi novi

majstor

Onda možeš tuci dužnike s novim Germinama.  :stripii: :stripii:

Stepa

Negdje vec bio ovaj video neznam tko ga je okacio pa pogledajte prednost malog stapa iz čamca :hi:

Ja iz camca 2.40 Germina i jedan na soma od 3 m
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

stepa C3 je prologic štap..al mislim da C3 nema od 3 metra ..samo c1 i c2...

Stepa

Bravo Dravski pogresio sam sa proizvodacem,imas i C3 od 3 met :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kawasaki

Role za Dunavske sarane. Odlicna brza kocnica. Ljepo namataju. Ljepo izgledaju. Lagane su. I taman za one Stalkere 3 m i 3 lb.  :hi:
Takodjer ce biti dobre za all round ribolov poput mrene, smudja na postavu i sl...

Brzi od Bolena.

šajzika

ima li kakvih vijesti ? jel krenilo sta na Dunavu ?
planiram iduci vikend sjest na sarana pa da cujem iz prve ruke.  :hi:
(ne zanima me lokacija, samo jel ima ulova)
Audentes fortuna iuvat