CTS

Autor Rajo, Studeni 18, 2012, 15:29:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

damir1963

verovatno ali sigurno se nekajem oba su mi draga 51/49prednost revo

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

zivadinovic.marko

Dali je neko koristio CTS Invictus 9” 20-70 gr , interesuje me kakav bi bi za rad sa glavama do max25-30 gr, dubine do 20 metara sa velikim gumama, i koja je donja granica dzig glava, brzina stapa neko iskustvo

Sent from my iPhone using Tapatalk

ossa

Malo sam se ponovio sa CTS-om, u pitanju je model svima dobro poznati elite sd. Dužina 8'6" tb - 55g. Boja neka titanium, deluje na suvo fino. Težina štapa je 175g. Karike fuji gunsmoke, 7+1. Namenio sam ga dziganju iz plovila a da može i poneki put sa obale da posluži. U planu mi je jos jedan CTS za teži dzig ali to kada stignu blankovi u februaru ili martu.

Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Auu pa čestitanju nikad kraja!

Ponesi to sve ..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

SMT

CTS Revo #18  na 8 ft je već neko vreme kod mene... Sada već intenzivno se družimo... Radimo, ne ladimo...

U potrazi za Graphiteleaderom zavrsih na  Revu, kako i zašto ne znam...  Konceptualno ne mogu sebe naći kod Graphiteleadera, a voleo bih...Taj vrh me odvraća a možda grešim... Revo mi se dopao vizuelno u mat crnoj boji, na toj dužini 240 cm...Oprema na njemu prvoklasna, torzite karike, tvrda eva, super kvalitetan drzac mašine, ručka do lakta ni milimetar dalje... U idealnom balansu sa stellom sa slike, dosta lagan komplet... Drugar ga je  osmislio  i pravio sebi u MG, pa prepustio meni tj dva ista napravio i hvala mu... Blank ravan kao strela, ukupno sa opremom negde mislim 160g... Od kog je karbona, ja to ne znam a to i nije nešto sto je predmet mog interesovanja, već osecaj u ruci...Mene je izgledom kupio na prvu tako crn... Idejno rešen i složen -zlatna medalja...Sveden  a elegantan  izgled... Mamba prava...

Niti sam neki ljubitelj ovakvih stapova(za smudja), niti ručnih radova ali zaista napravljen vrhunski... Negde sam žetone morao potrošiti... Trazio sam štap koji će nositi 25+ glave, iskljucivo za jesenji dzig smudja pa dok može u plus... A ovaj izgleda može  dosta... Ja nemam trenutno težih glava od 50g ali on to nosi jako pristojno, ne kasni uopste... mislim da tu može ići i 10-20g gore još ako zatreba za nuždu... Kao sto i rekoh, meni to pre brutalno za smudja, pomalo nepotrebno kao i velike masinice ali uslovi na vodi to diktiraju, tako mora...Detekcija udarca odlična, kontra je ubitacna, prokucava u par cm,  retko kada dođje u polozaj iza glave...vrh bi za moj ukus mogao za nijansu biti tanji... Iako volim motkaste stapove za dzig, malo sam bio skeptik, medjutim jako lepo se savija i na manjim ribama, prijatno iznenadjenje... moj subjektivan utisak je da se on slično ponaša sa velikim rasponom glava, sto je više nego dobro... Kako bi se reklo, šta god staviš na njega, radi posao... Spoj na štapu je “ put over” tj gornji u donji... Navikao sam se na trn, ne ulazeći šta je bolje, pa mi ovo onako... Velike dubine, jak protok, tu se štap jako dobro snalazi, isčupao sam i neko somče sa takvog terena- lagano... Voblere i lakše glave neće bacati, radice u ovim jesenje zimskim uslovima, za sada...

Teško mi je naći manu ovom štapu, ne mogu reci ni da sam impresioniran... Moram priznati da sam dobio više od onoga sto sam ocekivao :hi: Meni su svi stapovi koje imam u ovoj gramazi (+- koji gram) slični, pa ih neću tu porediti, nijanse su to... Niti radim neke uporedne testove...

Meni to sve posle 14-42 za smudja,  previše... Ribolov smudja treba da je meksa varijanta... Loviti smudjeve od kilo-dve na ovakav stap, ne znam...  Sa potvrdom kontre(sto radim) oči im ispadaju od siline...Ali kao sto rekoh, Dunav i potreba diktiraju, nema tu pametovanja... Mora neki Revo biti...

Dosta je to skup i izvikan štap, videćemo još... Za sada sam zadovoljan, nemam razloga ne biti...

Dobra motka...

mossi

Nisi slikao vrh, ali ovo što se vidi je prelepo.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Rap

I mene vrh zanima,ajd uslikaj!

SMT

Izgleda tako da možeš orase sa njim tresti :stripii:...

Za vikend slike... A možda i pre :hi:...

Rap

Pati te Lesath na 2.40;Da ima,ovog bi potopio u sekund!