CTS

Autor Rajo, Studeni 18, 2012, 15:29:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

blank dođe mislim oko 140 e e sad sve ostalo može doć i do 500e zavisi šta hočeš
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Da nebi kvarili temu CTS-a, opet se ponavljamo: možeš i sa Fićom doći od točke A do točke B, a možeš i sa BMW-om  :ok:
CTS spada u ovu ''BMW'' kategoriju. Ako se za nekoga slaže štap, onokakav kakav on želi, uvezuje se poseban konac, te i te boje, taj i taj halter, pluto to i to, ili eva ta i ta, vodilice te i te, onda to zajedno sa radom majstora kakav je Goran i košta.

Nije samo za kolekcionare, već za ljude kojima ovi štapovi svojim karakteristikama i odgovaraju. Tko si može priuštiti, lijepo ih je imati. Za ostale, uvijek postoje serijske varijante poznatih brendova.

Goran MG

Maverick je bio u svojstvu stručnog konsultanta,čisto da da svoj konačni sud o izradi  :occasion14:

Goran MG

Citat: Greys  u Ožujak 21, 2014, 20:09:44
Da nebi kvarili temu CTS-a, opet se ponavljamo: možeš i sa Fićom doći od točke A do točke B, a možeš i sa BMW-om  :ok:
CTS spada u ovu ''BMW'' kategoriju. Ako se za nekoga slaže štap, onokakav kakav on želi, uvezuje se poseban konac, te i te boje, taj i taj halter, pluto to i to, ili eva ta i ta, vodilice te i te, onda to zajedno sa radom majstora kakav je Goran i košta.

Nije samo za kolekcionare, već za ljude kojima ovi štapovi svojim karakteristikama i odgovaraju. Tko si može priuštiti, lijepo ih je imati. Za ostale, uvijek postoje serijske varijante poznatih brendova.
Slažem se sa ovom konstatacijom,ne mogu svi da priušte ove igračke ili neki i mogu ali smatraju da ne treba da daju tolike pare za štap za pecanje,radije daju za fotoaparat,telefon,sat....Sve je stvar izbora.
Svakako ih je lepo držati u ruci i videti nešto novo....
Bože moj,svake godine idem na sajam automobila pa još ne kupih nov auto ali svaki put imam nešto lepo da vidim i naučim  :baba:

Lomnica_city

Citat: Batica  u Ožujak 21, 2014, 17:19:38
Oko 290-300€.
Ako stavis sic, jos nekih 30€

SiC vodjice nisu skuplje 30€ nego upola toliko, a od SiC vodjica su toliko skuplje Titanium, moj drug je CTS Elite SD spakovao za 270€ sa Fuji opremom, tako da moze ispod 300-330€.

Batica

Spakovao sa fuji oprememo??? Fuji ima vise kvaliteta, ne samo jedan!
Bay caster koj sam spakovao prosle godine. 290€ eura Fuji K alconite sprovodnici, Neka drugar postavi slike sprovodnika i odmah moze da se vidi da li su sic ili alconite

Lomnica_city

Nema vise kvaliteta Fuji-a, oni su ozbiljna firma i ono sto kupis u Y seriji ili K seriji mora biti isto kvalitetom, razlike su male u ceni (3-5€ na komplet) izmedju recimo te 2 pomenute vrste vodjica, licno sam se odlucio za K seriju jer sam stavio jednostopalne a bice za tezi dzig i poneko somce, jedina razlika u kvalitetu je da li uzmes Hardloy, AlC, SiC, Titanium AlC ili SiC, Gold Cermet...

Batica

Zamolio bih Gorana MG da napise cenu.
Hvala.

atml

Retfalački mačak

Moram priznati da je teško pratiti sve novine kod MG-a, kada su CTS-ovi u pitanju.

Goran MG

Čudni neki ljudi se motaju po MG servisu ovih dana,gledaju,nišane,čitaju novine... :rofl2:

maverick

A ima uvijek neki drukciji osmijeh kad je kod vas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Mačak pa jel to šogora na zlo nagovaraš :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Retfalački mačak

Citat: raso  u Travanj 30, 2014, 10:49:22
Mačak pa jel to šogora na zlo nagovaraš :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Šogor se kulturno obrazuje (gleda ljepotice, dosta mu je tvoje face)  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Goran MG

Evo jednog meni jako interesantnog blanka iz zadnjeg uvoza,''custom'' dužine.Blank je ''gold'' boje a najsličniji je CD-u 8-32gr na 2,52m samo za nijansu još brži i oštriji  :care:
Konkretno ovaj blank je prvi u našoj izradi i uradjen je sa serijskim brojem 001 za Strika Muju.