Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

El se dogadja tu sta povodom majica?
Ajde ako treba nesto, imam trenutno slobodnu dizajnericu u firmi pa nam moze slozit kvalitetnu pripremu za tisak s motivom i rasporedom koji biste zeljeli.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Maveriche stari vuche :P
Ima 28, stob rekli nasi stari - taman!

maverick

A tak tak, mozda i malo previse  :stripii:  :stripii: Ali šalu na starnu...nije loša ideja...čim u dan dva rijesim malo guzvu pa mozemo na pp o temi...pa da nesto i napravimo p otom pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

:) a imam i jednu od 25 i jednog jajana od 35, dizajnera kaki oces :)
Nego da, steta bi bila da stane inicijativa, ja se mogu angazirati oko tog dijela, a i imamo vec neke sheme za majice sto smo radili preko lika mojatvojamajica.hr - pa vjerujem da mozemo to rjesiti povoljno za sve.  Picni PP kad uhvatis cajta, doduse ja cu bit isto na putu do ponedjeljka (jadan moram na rafting na Neretvu i dok se ja dovucem taki mokar do Peljesca)  pa cemo se dogovoriti za dalje.

Hunter

molim vas da se drzite crnih ili smb,smedjih...ne onijih kricavo šiptarskih! :no:

Dukulele

Kontam i ja sima da bi bilo najzahvalnije nekako te tri opcije crne/smedje i maslinastozelene / smb i da se ne komplikuje.

Kugla

Kao one što sam ja radio, ljudima još uvijek traju, zar ne  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

miha

može i duks ..hladniji dani dolaze ....

pajdo77

Kad ta dizajnerica bude imala 28 godina al radnog staža onda je taman da me oblači u svoje kreacije pa makar imo kompletić ko barbika na fitnesu :stripii:

šajzika

Meni ova zelena baš če če :stripii:
Svi se na kilometre prepoznajemo
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

kobac

Zelena, maskirna,crna,plava....samo ne neka roza... :stripii: :stripii:k

pajdo77

Bilo bi lijepo kad bi bilo u ponudi šlafroka,za mlađe to je kučni ogrtač pa da se pojavimo npr. u centru kraj fontane :stripii:. Odma bi dobili xanaxa u amperima a znam neke koji ih masno plaćaju :rofl2:

Dukulele

Pajdo pa za tebe cemo i slafrok slozit, samo gukni sta oces da bude na ledjima, kontam si onako ko oni japanski Jakuza, dva velika smudja u klincu i neka snasa ili cigancica ih razdvaja onako goloruda i gologuza golim rukama :)