Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Jel su te majice napravljene? Ako nitko neće Dukinu dizajnericu ja ću se žrtvovati . Za nas starije jedan đep za naočale a jedan za afričku šljivu. U Africi nema šljivovice jer afrička šljiva ne pada. :flasica:

Dukulele

A valjda cemo nesto rijesiti prije toplijeg vremena, sad ocito nije nikomu zanimljivo :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

majstor

Citat: Dukulele  u Veljača 02, 2017, 10:50:30
A valjda cemo nesto rijesiti prije toplijeg vremena, sad ocito nije nikomu zanimljivo :)
Idemo dogovoriti pa majice podijeliti - kupiti na susretu.

dus

AUUUUU ! ja već i zaboravio na te majice ! a jeste organizatoriiiiiiii ! dok dođu majice sa M ću se udebljati n XL  :stripii: :stripii:

Dukulele

Aha hebemu misa maloga,  ajde idem vidjeti sta i kako :) Evo,  svecano prisezem da ce bit nesto do susreta :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

A majice. Mislim da je dizajnerka u pitanju. :stripii: :stripii: :ok:

majstor

Citat: dus  u Veljača 02, 2017, 13:38:31
AUUUUU ! ja već i zaboravio na te majice ! a jeste organizatoriiiiiiii ! dok dođu majice sa M ću se udebljati n XL  :stripii: :stripii:
A ja umjesto trokuta dobio piramidu. Šta mogu kad sam lijep - čitaj prepunjen.

hranki

Dus ako nastaviš tako puno jesti i M će ti biti prevelika

maverick

Danas upoznah momka koji radi majice...kum od ps-a...neki fin momak...kaze majice 190 gramske...onako fine , kvalitetne...s nekim logom mozda pedesetak kuna...plus minus..Pricam o kratkim....Ima li smisla da to sad radimo kad ide zima...ili mozda pitati za neke dugih rukava...Ps je sad tu generalni zastupnik ako se kojim slucajem odlucimo...Znaci...7-8 eura po komadu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

XL x 1

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

tutnja

Cijena više nego ok
Ako dođe do realizacije jedino pitanje je izbor boja..
Crna M 2-3 kom.

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

ps

maverick

Šta ti pišeš.... :stripii: Trebamo otici kod kuma da isprobamo dvije tri veličine...odnijeti jednu staru majicu da vidi logo....i da izaberemo boju...pa cemo onda otvoriti popisivanje.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"