SPRO IRON CARP 360, 3,6M 3 LB TRI DIJELA

Autor Kugla, Ožujak 21, 2013, 08:03:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Dragi šaranaši molim malu pomoć. Kako nisam šaranđija već ponekad malo odpecam, jel mi možete reći kakvi su ovi štapovi iz naslova, cijena 199 kn po komadu, više nego povoljno pa me zanima jel to ok štap.

čikli

Kugla

Željezni kako željezni, gledam na netu cijena 199 kn još i popusta novi

BokiOS

Kugla probaj pogledati jos malo kakvih stapova ima u tom cjenovnom rangu,taj stap sto si nasao je jako mekan i jos trodjelni.Neznam dali ti odgovaraju dvodjelni al imas byronov 3.60m 3.5lb za nekih 250kn,ili si pogledas polovne,saranaskih oglasa ima dosta.

Kugla

To sam naletio na škorpionu i još 50% popusta, al ako su baš nikakvi onda ništa,  gdje ima tih bayronovih?

BokiOS

Nasao sam ih u rib.trgovini u donjem gradu i mislim da sam vidio u udici naravno u Osijeku.

toktiz

Spro iron štapovi su jako mekani, pecao sam na njih samo na zatvorenim vodama. Al mogu reći da su odrađivali svoj zadatak. Najveći nedostatak je bio kad zabacuješ s 80 grama olova i momački ga pritisneš, vrh udari u vodu koliko je štap mekan. Prodao sam ih prije mjesec dana za 200 kn sva tri.

Greys

toktiz

Kugla

Hvala svima na savjetima, potražiti ču malo još nije frka ima vremena. :occasion14: