Ko "peva" zlo ne misli

Autor twister011, Studeni 18, 2012, 17:05:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

twister011

U originalu je kao u naslovu, ali naravno nisam mislio na pevanje.
Prvo sam zeleo da to samo bude dobronamerna sugestija, ali onda reko, mozda drugi imaju nesto protiv ili pak nesto da dodaju, pa postavih temu.
Ono sto bih ja zeleo je da ovaj forum ne bude po svaku cenu "ozbiljan" i krut, vec malo fleksibilniji.
Naime, maksimalna sloboda izrazavanja i kreativnost koja na prvom mestu ukljucuje i vedar, saljiv ton.
Prevedeno na obican jezik, ako neka tema, ma koliko ozbiljna bila malo "skrece" i krene "veselijim" putem, nemojte je po svaku cenu vracati na ozbiljan kolosek.
Veruj te mi, a pretpostavljam da znate i sami, prica da su za uspeh foruma najbitnije korisne informacije je samo jedna strana medalje, licno mislim cak sporednija, a atmosfera koja vlada na forumu druga, mislim mnogo bitnija :D
Ljudi koji dolaze zbog informacija se tu kratko zadrzavaju i nista ih posebno ne vezuje. Vecina nas u stvari dolazi na ovakva mesta zbog druzenja i dobre atmosfere koja nas na kratko, pa makar i virtuelno, udaljava od svakodnevnih obaveza, briga, problema, partnera....... :D
Ko nije ovoga svestan, merilo ce mu biti samo broj clanova koji ustvari nema nikakvu tezinu, a vreme ce pokazati koliko je radio u korist svoje stete. Imidz nekog foruma, ma ko sta mislio, ne gradi broj u najvecem neaktivnih clanova, vec svaki clan ponaosob. Sto se oni vise razlikuju (sto smo specificniji  ::) ), forum ce biti bogatiji.

Jos nesto. U korenu seci bilo kakvu negativnu atmosferu. Neki forumi su izgradili imidz na negativoj "toleranciji"  tako da su po tome poznati, i kao takvi odbojni za vecinu normalnih ljudi a magnet za one koji zive od "sukoba" sa drugima. Tolerisanje sukoba nikako ne moze izaci na dobro, ma koliko ljudi u njima perverzno uzivali. U danasnje vreme smo nekulturom, primitivizmom, agresijom okruzeni na svakom koraku u normalnom zivotu, tako da ovo treba da nam bude skloniste od istog.

PS: Hvala na strpljenju i izvinite na opsirnosti koju inace izbegavam :o . Ko me poznaje zna da sam ovo napisao, da me ne bi ogranicavali u zaebanciji, i da me ne bi sankcionanisali zbog iste  ::) . Uzgred, i da mi ne pretite batinama samo zbog pisanja, posto mi se i to ne jednom desavalo ::) . Mnoge takve poruke cuvam i jednom cu sigurno da objavim zbirku, mozda bas na ovom forumu ::)
U zelji da ovaj forum ozbiljno zazivi, potrudicu se da privucem sto vise novih-starih clanova za koje sam siguran da mogu dosta toga da pruze. Neki su vec tu :)

maverick

Nije neka velika tajna da smo dosli svi vecinom s Vukova i da smo tamo proveli jako puno vremena....no jednom uvijek dodje neka prica da pokusamo nesto drukcije nego ostali....
Ideja je bila da forum okupi ljude koji znaju pecati i koji se znaju zezati...nemamo neku sliku idealnog člana , ali kad bi imali , ličio bi na tebe  ;D
Jos jucer smo pomislili da forum ima barem cetiri clana   da ponekad mozemo kartati  ;D i nije nam bitno da brojimo desetke tisuca clanova koji nikad ne napisu ni jednu rijec, ne podijele nisto lijepo ili ruzno .....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Maverick ovo su prave rijeći ,ali šta ti radiš tu ako se okupljaju koji znaju pecati :) ;)

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ja bih samo zamolio administraciju da ako je ikako moguće promeni Twisteru  status "Kederaš" u "Gumičar", hvala na razumevanju... :)
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

a za sad je tu gdje je... ;D tko zna mozda mu je to u podsvijsti ali on se jos bori protiv toga

jura

Uh ja bi ali ne smijem Maverick i Twister su na zadnjem okupljanju dogovarali boju tangi  :-*

maverick

i lijepo smo se zabavili...u biti gacice nisu presudan faktor  ::)

jura

Stari pokvarenjak oćeš reći da može i bez njih :o

maverick

mossi

Postaviću ovaj post ovde jer kod nas je opšte prihvaćeno pravilo da uz pesmu ide i pucnjava iz raznoraznog oružja.

U sredu 26. 12 2012. Prvo, ispod dve sise tj ispod krivine usidri se čamac HR policije,
nedugo max 15 minuta dodje i čamac HR carine.. uvezali se jedan uz drugi i pričaju.
Neka pucnjava dolazi iz pravca Lavača.. još ne kontam...
Kad stiže zeleni čamac sa tri LOVCA naoružana do zuba koji pucaju na sve što LETI (kormorani).  :icon_geek: :blob8:
Pukli su čak i na jato koje se diglo iznad mene, pa sam imao priliku da uživam slušajući kako sačma pada oko čamca!  :icon_thumright: :love7:

Očigledno je takva akcija najavljena pa su bili prisutni svi relevantni.

Jer još neko uživao u "muzici"?  :icon_geek:

A svrhu te pucnjave zaista ne vidim, osim što su potrošli jedno 1000e poreskih obveznika SR i HR!

:walk: