Snjezni ribolov

Autor vedro, Ožujak 26, 2013, 10:41:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Najvise volim pecati po snijegu,naravno dok pada u sumrak. Pretprosle g,uhvatio 3 smuda u sumrak nitko sretniji. Znam da svi cekamo da se otopi i nismo ga naucili cistiti u proljece ali moramo znati da je dobro dosao za mrijest smuda i stuke!!!( ODNOSI SE NA VODOSTAJ ) :blob7:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Maverick ima li sta ljeose. :thumbsup: svaka cast!

maverick

Jedva cekam da se zabijeli...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: maverick  u Prosinac 18, 2013, 09:00:20
Jedva cekam da se zabijeli...
Ja i ne, ma ne volim zimu, al koliko god ju ne volim bolje i snijeg i da nema one bljuzge i blata kao što je sad. Samo kad zapada onda  :walk: do čamca  :no:

maverick

Simba je obecao da ce nam ove godine jeepom probiti put do flosa

silure

ovih par godina koliko imam camac nikada nisam ulovio da gusto i tiho pada snjeg dok sam usidren na vodi...svaki puta sam bio odsutan....od ponedjeljka sam na godisnjem do sredine 1mj... camac nisam vadi i nadam se da cu to okusiti... i napravit koju fotko mozda i ulovit po nesto :icon_thumright:

maverick

Svakako poseban dozivljaj, lovio sam svakako po snijegu...čak i voblerom i to jako uspjesno...mada ciscenje snijega za vrijeme pecanja iz camca je ne mjerljivo  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Da ti ispunim želju uživanja, slobodno, možeš svaki dan na ušće i čisti. Znaš gdje stoji i koji je.  :smjeh:  :smjeh:

maverick

Znas da ja to imam i kod sebe organizirano...ne da mi se loviti kedere a ne cistiti tvoj snijeg  :toothy12:

Retfalački mačak

Čudna si ti osoba. Znam pouzdano da bi neki bili sretni da ih pozoveš da idete zajedno.  :rofl2:

maverick

Bili mi mnogi ali ja sam vuk samontnjak  :thumbsup:

Retfalački mačak

Sinko, sinko,  :nono: to nije lijepo. :toothy12:
Uveseli nekoga, bliže se blagdani.  :bye:

maverick

Svi ostali imaju desnu ruku pa nek se uveseljavaju  :thefinger: