babuška

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 19:47:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Pitanje, ta ''dunavska'' jel to ona što vrijedi za potez Kopačkog rita - dio Dunava... od Kazuka do prema ušću?

Jožef1

Je, je dječki moji, banda poskupila na 200 kunića, pa sad izvoli i hvataj babuške pune svakojakih pesticida, pa kada udari bolest- dobar tek :grave:
Samo ne znam kolika će biti dnevna za Tikveš?? Ne odem četiri puta u Tikveš ali zato odem jednom na Jošavu i to na cjelodnevno pecanje :thumbsup: Ili odem u HU, blizu Mohača, na prekrasno uređeni ribnjak, a smije se donjeti preko granice 10kg ribe. :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Ja se Jožef ispecam sa klincem a babuške ionako ne jedem, sve podjelim kad se vratimo kući onima koji ih vole. A ovo u Mađarskoj di je to točno i kakva cijena ulaznice tamo.

dravski pecaros

koliko karta u hu..koliko to daleko od belog manastira,,koja riba prevladava...de mal detaljnije... :hello2:

Darko

Pošto se neke službe samofinanciraju od prodaje dozvola , vožnje brodom i sl. turističkih sadržaja , morali su namirit negdje nedostatak financija koji je izostao nakon isteka koncesija ribarima. Pošto smo mi sportski ribolovci to htjeli ( ukidanje koncesija ) , sad to plaćamo u vidu povećane cijene dozvola. Ja osobno nisam protiv povećanja cijene ribolovnica ako to znači da neće biti ribara. :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Neće ih biti službeno, ja uzmem tu kartu jer odem sa klincem tamo da se on malo ispeca i pristupačno autom što mi radi njega bitno, i nije problem ni u tih 200 kn ali pola ih tamo nema nikakvu dozvolu, a ono ograničenje na dva štapa pa gotovo 90% ih nezna brojati jer poredaju bemti i po 6-7 štapova katastrofa, jedan zauzme mjesta gdje bi četvorica ladno mogli pecati užas

dravski pecaros

zato ja na babusku idem karasica majka.... :icon_thumright:

Greys

Dakle, osim 500kuna za dozvolu, ako želiš ići na ''poseban'' dio Dunava, sada je nova cijena dodatnih 200kn? A vadi se gdje-u Titinom dvorcu u Tikvešu?

Darko

200 kn ti je samo za kanale , a s ovom za 400 možeš i na kanale i na Dunav , ima je na recepciji Kopačkog rita u Kopačevu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

E to nisam znao znači ova za 400 vrijedi i za kanale i zlatnu gredu?

Greys

E tako već da, to sam čuo  :icon_thumright: Hvala Darko  :icon_thumright:

Jožef1

Titov dvorac je blijeda slika dvorca, pokrali ga komunjare :not speak: Dozvolu vadiš, ili na prijemnom centru KP- to nije ono što vi mislite, već Kopačkog Parka :beee: ili spod "Titinog dvorca" kod domara Arpada Eđeda.
Pecanje u HU- drugi puta, gibam :icon_salut:

Greys

Jožef1

Citat: kugla  u Ožujak 18, 2013, 22:13:24
E to nisam znao znači ova za 400 vrijedi i za kanale i zlatnu gredu?
ne znam kuglo dali je tako, nisam baš siguran :nono:

kićo

U vladislavce na ribnjak sa matchom i udri po babcima