babuška

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 19:47:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

jutros sam obišao moje standardno mesto za štuju ali nisam se proslavio . zato je babuška radila kao blesava ali naravno nisam poneo  plovak pa da malo probam . na tom mestu mi se najbolje pokazala na sredinu od hleba pokvašenu i umešanu . moraću ovih dana malo probati i to

Kugla

Zadnje vrijeme kod nas baš neće ništa pa ni babuška, ali krajem ljeta i početak jeseni išle ko lude. Znao otići sa sinom da se malo ući pecati pa nas dva sa dva direktaša na kanalima u kopačkom ritu i za sat vremena babuški koliko hoćeš i to lijepi primjerci.

Jožef1

Pazite pecanja po kanalima!!! Obradive njive nisu na nekim mjestima niti 1m udaljene od kanala, a sada zamislite kada truju travu sa razno raznim otrovima, na desetke metre špricaju u kanele, tako da niti ribe iz tih kanala nisu najzdravije. U Baranji imamo oko stotinu kolometara kanala, međutim iz gore navedenog razloga dosta pecaroša izbjegavaju kanale i to s razlogom.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Mornar Popaj

Babuška je riblji korov, nešto poput pirike u bašći. Trebalo bi donijeti pravilnik o zabrani vraćanja babuške u vodu. Množi se kao blesava. Kao mali sam na Bosutu pecao prekrasne zelene zibe crvenih očiju, kojih sada nema zbog babuške i cverglana.  :(
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

za par godina ces biti zeljan babuske..jel drugo niceg nece biti.. :icon_thumright:

Jožef1

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 18, 2013, 15:42:16
za par godina ces biti zeljan babuske..jel drugo niceg nece biti.. :icon_thumright:
:thumbsup: :crybaby2:
Dobro zboriš, ima tu istine na žalost!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

dravski pecaros

ljudi misle da se salim ali onih ljepih babuski os 700 -800 garama sve manje... :blob6:

Kugla

Bilo takvih babuški ovo prošlo ljeto i jesen na kanalima u kozjaku

dravski pecaros

di to..i jel vrijedi karta nasa..

Kugla

Ne vrijedi, al kupiš na ulazu u kopački rit godišnju za te kanale za 100 kn

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

O lopovi jedni pa nikad im dosta

Darko

" dunavska " sa 300 na 400 , a pošto više nema koncesija za ribare moraju negdje namirit razliku
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

A što reći možda bojkotirati sve te ribolovnice pa pretjeruju