Roštilj i paprikaš

Autor Tićo, Ožujak 29, 2013, 10:52:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Gde kuvamo paprikaš i gde pečemo roštilj, a boga mi i hladno pivo pijemo  :occasion14: a zna se neko i jagnje i prase okrenuti  :icon_tongue:

mossi

Juzba

sad moram tražit slike mog roštilja :icon_scratch:

Tićo, lijepo si uredio, prava uživancija :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

KUŠTRO

Vauuuu Tićo, to je raj na zemlji... jel primaš goste ??? hehehe :icon_thumleft: :toothy10:

Kugla

Tičo svaka čast predivno. I žena pogledala sliku i kaže tako moramo urediti okoliš, eto mi sad na kad pokazujem slike.

TonyC

maverick

Ja jedino na tom mjestu nesto peckam, kuham i tako  :icon_biggrin: i to pocesto...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Sad bas gledam sliku...kad sam vise peckao imao sam 20 kg vise nego sad  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

... i baš si bio lijepi i okrugli  :laughing7:

Kugla

O vidi susjeda pa moram se ja dokotrljati do tog roštilja, odlično izgleda. :icon_thumright:

Greys

maverick

117 kg imam na toj slici a sad 98  :icon_biggrin:

maverick

a nitko da primjeti da pecem sarana kojeg sam sam upecao ...hm bemti... :icon_biggrin:

Darko

pa da , od ribe si imao 117kg :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Je je Darko susjed papa ribu 5 dana u tjednu i zdravo se hrani, pa natukao 117, što bi bilo da se hrani nezdravo  :alas: