Metalne varalice

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 20:06:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

sa čime ste se opremili ,ja sam zadovoljan sa idrom

maverick

igrom slucaja su nas opskrbili na vranskom idrinim programom i zadovoljan sam s njim..no nedavno sam vidio cijene po trgovinama i pomalo ostao zatecen visinom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

genjura

e zato ja kupujem dajrekt kod ivana ::)

Kugla

Imam i idrine i damove razne kašike i sl. ali nisam imao nekog uspjeha sa njima,iskreno slabo sam ih i bacao ali to što sam ih koristio nije bilo rzultata koje bi bilo vrijedno spomenuti.

kawasaki

pohvalio bih Idrin mis prosika iz IFC serije  :toothy10:
Brzi od Bolena.

domba

Meni najbolji Profi blinker i Idrini miševi...i naravno effzet!

kićo

DAM kašike na 1 mjestu,tek onda ostalo :headbang:

Greys

Još uvijek DAM Effzet mi je br.1, no kao što Maverick reče, i ja sam ostao zatečen cijenom Idre

Hunter

blue fox esox,dam effzett,kormoranova inacica fz-a,profi blinker,idra kasike (ako ih osvojim na nekom takmicenju,skupe su mi inace.skupe su mi sve kasike preko 25 kuna,a i ako kosta 25 kuna mora biti u ljepom pakiranju i odlicne kvalitete te zavrsne obrade,recimo tipa blue fox...sto se idre tice i njenih cjena u trgovinama,skupe su,lovne su!ko voli nek izvoli!)
od leptira samo mepss,blue fox i panter martin.

mamijo

No1 od pribora za jelo mi je Abu Toby  :love4:  a poslenje dve godine me prijatno iznenadjuje Dardevle ;) , a od leptira prvo mesto podjednako dele Mepps Lusox i Rublex Veltic,
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

dr.Ivo

Našao kod strica još prije 2 godine u kutiji zajedno sa dardevil kašikom, na nju sam naravno dobio ljepe štuke i na kraju je kako to bude ostavio na panju ovu nisam puno baco, ni sam nezz zašto al tako je! Zanima me dali je tko imao teko šta i jel joj vrijedi dati minutažu?

Jožef1

samo promjeni kariku i stavi kvalitetnu trokuku- iznenadit ćeš se  :thumbsup: podigni malo špic štapa, neka malo (ponekad) kašika pleše na vodi- pa opet pustiš u vodu :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Što je Mercedes u automobilima to je Idra u metalnim varalicam

Greys

Citat: raso  u Kolovoz 31, 2013, 17:37:06
Što je Mercedes u automobilima to je Idra u metalnim varalicam

Mercedes u automobilima = vozno sredstvo penzionera u Njemačkoj  :toothy12:

raso

Onda je i ovo varalica penzionera, jedino se na nju kvalitetno lovi :be happy: :be happy: :be happy: