Metalne varalice

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 20:06:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Neodbacujem dobru staru DAM Effzet kašiku i DAM leptir broj 3 u metalik sivoj boji  :icon_thumright:

Jožef1

neka nikoga ne iznenadi cijena Idrinih varalica  :nono: znano je i zašto  :love5: ove sam godine prvi puta u svom životu dobio štuke na kašike i to nepoznatih marki, znači dindi-lindi marke pa kad štuke to voljedu  :dontknow: kako sam posijo preko desetak Mepsova, sada ću si morati kupiti običan "pleh" kineski- štuke na to idu  :idea1:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Darko

ove godine štuka ide i na pivski čep  :toothy4:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Jožef1

Citat: Darko  u Kolovoz 31, 2013, 20:47:48
ove godine štuka ide i na pivski čep  :toothy4:
Istina darko  :icon_thumright: čak ide i na vjenčani prsten (provjereno), pisao sam o tomu - a sad me moli frend da ni slučajno o tomu ne govorim njegovoj ženi, hihi ala bi nadrapao  :icon_biggrin:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

zvona

Citat: Jožef1  u Kolovoz 31, 2013, 19:12:15
neka nikoga ne iznenadi cijena Idrinih varalica  :nono: znano je i zašto  :love5: ove sam godine prvi puta u svom životu dobio štuke na kašike i to nepoznatih marki, znači dindi-lindi marke pa kad štuke to voljedu  :dontknow: kako sam posijo preko desetak Mepsova, sada ću si morati kupiti običan "pleh" kineski- štuke na to idu  :idea1:

joža tu si u pravu za one kinske od par kn ja sam dobivo bucove i štuke na njih.. ili odem kod roma na pijacu sve po 10 kn od voblera guma do metala nađe se svega vjeruj  :icon_biggrin:

raso

I moj susjed kupio za 10 kuna kineski leptir i vatao ove male u kanalu, udarale i kad vrti i kad ne vrti, a nakon 4-5 škloca trokuka postala dvokuka.  Štuka se povukla u Dravu, a on se ne može sastavit sa štukom, kaže ne vrti se. Nakon deset dana sve zahrđače. Englezi imaju uzrečicu- Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari.
I još nešto, ljudi sa ovih prostora od pamtivjeka imaju razmišljanje da je strano uvijek bolje od domaćeg. Irine varalice polako osvajaju svjetsko tržište. Engleska, Njemačaka, Španjolske, Italija, ali i Mađarska, Rumunjska, Ukrajna, Rusija.
Istina da je Idra skupa, ali to nije kriva Idra već je kod nas kupovna moć slaba, uostalom Mercedes je uvijek skup :be happy: :be happy: :be happy:

kawasaki

auto je auto al Mecka  je mecka  :thumbsup:

Idra zakon  :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

kockar

Prve stuke i basove sam lovio na kasike, FD 45 i 55 i od onda su mi kasike mdju omiljenim varalicama,
pogotovo za kanale i stajacice. Iz mora dobrih, odskace Robinson Presser, od 90 mm, zlatna,
kojom sam se napecao stuke, bilo je dosta ulova bucova, nekolio smudjeva i jedno somce.
Varalica koja kosta cca. 1 - 1,5 eura.  :angel4:

Leptire vec godinama ne bacam uopste!?!
To nadoknadjujem spinnerbaitima, pre svega Booyah-ovim.

Kastmaster je uvek u bucovsoj kutiji, nesto standardnih, a nazalost vec par godina ne uspevam naci rucno radjene,
uze forme, koji su se mnogo bolje pokazali od uobicajenih "bucmastijih" modela.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Hunter

imas od mene 2-3 kom...ja ih ne bacam godinama.

kockar

Menjacemo, naci ce se i kod mene nesto za tebe. ;)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

kawasaki

zna li tko gdje ima za kupiti Robison kasike za stuku od 12 gr i 18 gr
kostaju oko 10 kn ??  :thumbsup:

trebam par koma odlicne su, lovne

imaju onak naljepnicu boja bandara tako nesto  :hello2:
Brzi od Bolena.

kawasaki

nema na slikama ono sto trazim  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

ima u beliscu kod veresa bas te kasike u boji bandara... :icon_salut:

MIKA

ljudi od zeljeza nema sta nisam bacio a da nisam na to dobio stuku. sad nosim samo 2 zlice , silikonce i neke voblere kad idem na stuju. leptire ne bacam uopce jer mi sje.. spagu.
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D