Filetiranje ribe

Autor maverick, Ožujak 30, 2013, 18:57:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ja to radim na drukčiji način , ali moze neka riba i ovako

ja to radim kao na donjem video dok radi s običnim filet nozem, samo ovaj ostavi previse mesa...treba to malo preciznije  :thumbsup:

Djeca najvise vole tako, pa svakog smudja od dvije kg filetiram...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Gdje ima tih rukavica, moram ocu si nabavit, ja vatam ribu, on čisti  :icon_biggrin:

maverick

Ja koristim one tanke radne rukavice, u pevecu kostaju nesto sitno preko desetak kuna, samo uzmem dvije lijeve uvijek  :toothy12: u desnoj drzim noz, inace mi i kolega iz wurtha donese par komada kroz godinu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Ja ga isto tako filetiram. Kad ga isfiletiram onda ga bacim malo u pac i na rostilj(naravno sa zicom za ribu) ljudi nena boljeg! :thumbsup:

alexdja

Evo ima od Rapale preko "Mustada" do Šekspira i No Name-a...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_sacat=0&_from=R40&_nkw=fillet%20glove&LH_PrefLoc=2&_sop=15&_clu=2&_fcid=229&_localstpos&_stpos&gbr=1

A ovo mi deluje najpovoljnije, izađe oko 13 dolara sa poštarinom 2 komada (pa jednu kući za filetiranje, a jednu u čamac za prihvatanje ribe... :thumbsup:):

One Size Fits All  :icon_salut:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-HARD-WEARING-S-S-CORE-UNHOOKING-FILLETING-GLOVES-PREVENT-CUTS-TO-YOUR-HANDS-/171019137546?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item27d188f20a
       Nema više divljeg bučka. :no:

alexdja

Skinuli su sve države sa liste za dostavu, osim UK... :protest:
       Nema više divljeg bučka. :no:

kićo

dus

kićo ali ovdje neme noževa koji tebi trebaju ! :toothy9: zamisli si nož za filetiranje šnajdera !  :blob6:  :toothy9:  :icon_rr:

kićo

Kugla

Greys

Kugla, odličan video, još samo da si kupim tako dobar nož  :icon_scratch:

maverick

Imaš po trgovačkim centima filet nož za par desetaka kuna...

Greys

Jesu li stvarno dobri, ili nužno zlo, odnosno koliko para toliko muzike? Viđam ih u Metro-u, ali nikako da uzmem, doma imamo sve Dickove, pa ću onda i ovo vjerujem

maverick

A da su najbolji nisu ali posluze....ubiju ih kosti...za smudja dugo traju.... :icon_biggrin:

Greys

Hhhhh, nisko nisko druže  :icon_biggrin:
Imam te štuke u frižu, pa bi pokušao ovako sa videa