1.4. pocinje lov na stuku

Autor dravski pecaros, Ožujak 31, 2013, 13:23:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Citat: tole  u Travanj 01, 2013, 10:28:23
mislim da su odbolovale svoje odavno, ove godine su štuka izmrijestila dosta rano, ustvari, ne mogu tvrdit za sve vode ali još tamo prije 20tak dana sam bio na jednoj privatnoj štukari i dobro su primale.... gladne i mršave :icon_thumright:
Ja ipak mislim da nisu jer siguran sam da ih je ova promjena temperatura smrdala.Ali kako si i sam rekao,vjerojatno ovisi od vode do vode.Slažem se sa ovim da boluju i da ne primaju kao da nema sutra.

tole

mislim da je temperature vode bila već u drugom mjesecu dovoljna za mrijest štuke (i dunav je bio 9c 2-3 dana) i da je ovo zahlađenje u 3 već stiglo poslije mrijesta...tako ja mislim, ne tvrdim ali mislim da se štuka odavno izmrijestila

ljuska

idem sutra ili prekosutra na provjerene pozicije a evo nekih slika od prošle godine

dravski pecaros

Jožef1

cijenim sve ribe, volim ih jesti ali štuka je štuka..., a sve ostalo je samo riba  :eggs:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Ive

Na terenima Dunav,Vuka kod Vukovara,Grabovo,Bosut kod Vinkovaca poslije mrijesta štuka kao da ne postoji..na ništa neće.Varalicu bacamo danima i ništa  :angry4:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

dravski pecaros

e docekali smo i to..od sutra u potjeru za zubatim ljepoticama....ima ko  kaki prijedlog di ju blinkat ili pecat u okolici osijeka... :hello2:

genjura

uf uf treba naći miša  :ok:,treba naći miša :takoje: .maltene samo on mi i treba :ok:

Sg.Pepper

savagear soft 4play, pb kasika, dokovi jerk-ovi i ak sve bude ok sutra ili srijeda na Grabovo :headbang:
dec d vej aj lajk it....

Franko

Ljudi moji najbolji je Lusox mepps (3). Teško se nabavlja, ali tko ga ima zna o čemu pišem.
Bolje umrijeti od litre nego od kapi.

dravski pecaros

sve je spremno za pocetak lova  :hello2:

zujalo

bb

zujalo

znaci bili i x-ray zeleni "crvi"  prvo u vodu :)

da picim po vrhu ili da idem dublje ?

pajdo77

Gotov lovostaj na štuke,sad ko imau blizini neke kanale i bare može okušati sreću i znanje. Kud je lakoma sad se još i iscrpila pri mrijestu i ako je ima a i voda još malo ugrije eto zanimacije. Ne znam koje je godine ono išla na Dravi kao luda? Ima valjda tri godine a navodno ona tako nakon 3-4 opet počne u većim količinama. Uglavnom treba probati. :takoje: