1.4. pocinje lov na stuku

Autor dravski pecaros, Ožujak 31, 2013, 13:23:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

e da sutra prestaje lovostaj pa da vidimo koji su favoriti vasi za pocetak sezone... :icon_scratch:

maverick

metali...jedno dvije kg, shed twisteri...ali iskreno ni ne idem bas pocesto i ciljano na stuku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

dravski ja ti na tvojoj lokaciji udaram štuju na vrbin list,to je provjereno ali mora biti suncano vrijeme.

Greys

Rap

Čudno je kako netko lovi na sunčanom a netko upravo suprotno.
Osobno najviše lovim na kombinaciju željeza sa silikonom.

vedro

rap ksd je suncan o onda željezo baca jak odsjaj i tu štuja nemoze odoliti :toothy9: :toothy9: :icon_salut:

Rap

Ne sumnjam.Kod nas na jošavi koja je mutna ne ide kad je sunčano jbg kao kad je oblačno

dravski pecaros

ma vedro ja na karasici osim zeljeza rjetko sta i bacam..sutra dolazim do bajedra malo posto je karasica mutna i velika...

rapala1210

Željezo, možda i po koji voblerčić

tole

i ja ću sutra malo kvasit lim :hello2: jedva dočekao

genjura

ma bilo je i vreme treba početi nešto pecati. ubi više i ova kiša a bogami i sneg i zima

domba

I ja jedva dočekao da vijam štuje, uglavnom kasikama profi blinker i idra.
Nije da kukam ali ova godina ce izgleda biti dosta kišna...treba iskoristiti svaki dobar dan. Bistro sutra tko ide, ja ne mogu jos zbog gostiju ali nadam se za vikend negdje!  :hello2:

Jožef1

Štuke- najljepše ribi :thumbsup: Poslije mrijesta, malo "boluju" kojih 10dana. Dok sam varaličario, nikada nisam dobio štuku na kašiku :icon_scratch: sve na Meps (vrbin list) br. 3-5, ponekad uz dodatak raznobojnih tvistera. Štukolovci, bistro vam bilo :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

mislim da su odbolovale svoje odavno, ove godine su štuka izmrijestila dosta rano, ustvari, ne mogu tvrdit za sve vode ali još tamo prije 20tak dana sam bio na jednoj privatnoj štukari i dobro su primale.... gladne i mršave :icon_thumright:

Jožef1

Ako je tako onda OK, samo kako je na PUškašu?, na rijekama, gdje je voda hladnija :icon_scratch:a da su gladne to je sigurno :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....