Popravak plastičnog čamca

Autor maverick, Ožujak 31, 2013, 18:16:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Dobro,onda danas opet brisanje nekim sredstvom pa gore prajmer a sutra boja u dva sloja

pajdo77

Ajmo ponovo na slijedeći korak. Nakon krpanja ja sam ga sada oprao i sredstvom za odmašćivanje i acetonom. Nakon toga nanio prajmer. Jel sutra prije prvog sloja boje trebam preć taj prajmer opet lagano šmirglom pa ga oprati odmašćivačem i acetonom? Radim ga vani hebiga,opet će u toku noći napadat neke prašine po njemu. Dakle jel opet šmirgl pa pranje ili samo pranje?

maverick

Ne moras smirgl...prebrisi ga i bojaj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

pajdo77

Danas sam ga obojao prvi put,čeka me taj postupak još jednom. Prije nego što nanesem boju drugi puta imam tri mogućnosti a te su
1. Odmastiti ga i nanjeti drugi sloj boje
2. Odmastiti ga,malo ohrapaviti prvi sloj boje i onda nanjeti drugi sloj boje.
3. Na prvi sloj boje nanjeti prajmer pa onda na njega opet drugi sloj.
Šta je od te tri solucije ispravno? Dosta sam se napatio danima po temperaturama od +35 i više da bi se na kraju zasro motku.

maverick

Nista od to troje...neka se ovaj malo osusi na dodir...i odmah idi s drugim slojem...lijepo izgleda u svakom slucaju  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ne mogu na bojanje kad će kiša popodne. Moram ndgoditi za dan-dva

maverick

Kontam da nece kiša  :uf:  Ali boja je nova...samo operes...prebrises i farbas dalje...

pajdo77

Hvala,to me zanimalo. Kažu navečer kiša i to žešća pa ću onda bolje ostavit da se osuši taj prvi sloj do nje sigurno nego da navučem drugi pa da strepim da ga kiša neosušenog opere. Hvala bećar još jednom za savjete koje si mi dao zadnjih dana. Puno su mi pomogli da idem nekim redom pri bojanju :ok:

retfala

Pajdo elan je suh kao barut. Na onom spustu je pregorio. Bojaj slobodno

pajdo77

Pravi bećari bi već nosač aviona shebali a ja ovo korito nikad. Te mi voda do čamca,te nemam struje,te komarci,te prolom oblaka tri dana. Il je teorija urote il sam ja mrgud,bit će ovo drugo. Dosadi taj posao raditi duže vrijeme.

pajdo77

Nestalo boje za drugi put iznutra..hvala Bogu dragom😂. Ne mogu više pa da me tuku. Samo da sam ga zakrpo za promjenu od zadnjih 16 puta a boja mi je zadnja rupa na svirali. Vidjet ću kad ga bacim jel mi u startu treba pumpa i ispalac

pajdo77

Gotov napokon. Tko će sad na crtu?😂

Mornar Popaj

Bravo Pajdo, ide ko Simplon

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick