Popravak plastičnog čamca

Autor maverick, Ožujak 31, 2013, 18:16:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Onaj dio sam nazvao popravak gelcoata, znači sanacija površinskih oštećenja, na ovom drugom videu ima prikaz krpanja bas ozbiljnih rupa...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sa ovakvim stvarima sam još prije rata sa pokojnim starim krpao neke stvari. U Njemačkoj smo mogli kupiti mala pakiranja sa svim potrebni upotreba bila jednostavna a materijala nikad za bacanje u tim malim pakiranjima.

maverick

Ponoc prosla odavno...a ova dva udaraju kao da je djabe

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kugla

Moraju negdje potrošiti energiju  :clap2: Iako u to doba se energija negdje dalje troši  :stripii:

maverick

A oko tri ujutro sam ih jedva istjerao... :stripii: a troše se oni jutrom...stariji su vec  :stripii:

Kugla

Jučer sam ih vidio da treniraju bučkanje, onda ovako dugo radili, nema od njih ništa ujutro  :no:

maverick

A i darko je dosao da pripomogne svom drugu hehe

Darko

doneo sam i kolu a morao sam raditi :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

raso

A, zato sam ja bio na čekanju, a sad kupi vodu iz podruma :uf: :uf: :uf:

miha

ošmirglo sam površinu .nanio samo epoxy kit ošmirglo. jel može sad na njega poliesterska smola da malo pojačam sve to.....????

Kugla

Prijatelju pitaj Maria on bi tu bio kompetentan da da savjet

maverick

Citat: miha  u Listopad 08, 2014, 07:01:14
ošmirglo sam površinu .nanio samo epoxy kit ošmirglo. jel može sad na njega poliesterska smola da malo pojačam sve to.....????

Ako imas mogucnosti pojačaj smolom s donje strane....kit je završni detalj ....smolu i matu da izravnas imas posla za dva dana...i opet trebas kitovati...

miha

hvala za informacije mislim da je ispalo dobro .zanimljivo je to raditi ,ništa koplicirano samo treba imati prakse ..... :hello2:

milan-so

Stara je tema al' da ne otvaram novu ...
Dakle, kako da popravim površinska oštenja gelcoata na Tajmenu? Znači pričam o sitnim površinskim oštećenjima prečnika par mm ... tipa ispadne ti sidro iz ruke pa odvali par kvadratnih milimetara gelcoata ...