Brojač obrtaja

Autor Juzba, Ožujak 31, 2013, 22:15:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

pa de reci, nabavio sam ga nedavno
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

napisi koji model...ili ako imas sliku.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

dole mi je, kad budem išao pa ti pošaljem skypom, kao i za klipove :hello2: :toothy9:

maverick

Ukonačnici imaš jednu zicu koja ide s njim...nju omotas oko kabla svjecice kako pise u upustvima, oko 4-5 namotaja i fiksiras je izolir trakom, dalje u upustvu je i nacrtano kako se mijenja opcijski 4t u 2t ili obrnuto...kod nekih motora radi na gornjoj svjecici kod nekih na donjoj...igras se dok ne skuzis  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ok, probam pa javim kako sam namontirao :toothy9:

maverick

A moras upaliti motor da skuzis radi li dobro

Juzba

aaaaaaaaaa, upališšš :toothy12:, znam, to sam skužio odprve :icon_king:

Juzba

Došao mi danas prevoditelj :love5:, preveo mi da je moj brojač sati ujedno i brojač okretaja motora, super stvarčica za nepunih 100 kuna :hello2:

maverick

Pa vecinom imaju obe opcije  :thumbsup:

Juzba

mossi

Pampas extra link  :icon_thumleft:

Slični sam kupio, izašao me je oko 50e pre 5 godina.  :icon_geek:
A sad ga ima za 10-tak!  :hello2:

pampasexpress

ma ok , samo sam na brzinu lupio link a zapravo jos treba ukljuciti filter prikaza prvo low price pa prema dalje , ima i sa manjom cijenom , takav cetvrtasti sam ja sebi strpao na svoju yamahu samo mi je krivo sto nije kutijica mrvicu manja pa da ga utrpam tamo kod rucice gdje se vadi ona cetvrtasta plastika za daljinsku komandu , ovako sam ga natandario pa stoji ko saka na oko ,
al jbg.
pravilo je da nema pravila

Juzba

Na izgled je i moj isti, platio oko 100 kuna, jedino još neznam gdje točno da ga postavim, gdje ste ga vi postavili?

mossi

Ja moj nigde, stavim ga i skinem po potrebi.
Nikako da pogodim kvalitet kabela da ga produžim jedno 5m.
Premenom žice, ne radi mi tačno. grrrrr
A onda bih ga stavio na kokpit jer mi je on poprilično udaljen od motora.