Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 10 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jesi ti to malo ljubomoran na moje i Milijino guranje  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Ma jok, samo kazem kako je Tunjin camac nesto konforniji...mislim u gabaritima. A Milija..., on ti je laf, gde ga smestis njemu dobro, pa makar i kod Rase na katu

TonyC

Hhehehe  ,ko se boji visine i mirisa - kat nije za njega !!!!!!!!  :toothy9:

maverick

Hoce li kvacak da okaci slike nove kabine ili ...da saljem Juzbu da opali koju sliku jer ja danas nisam stigao  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

Stepa

danas dolazim na aldrmaš i UKLIJE :toothy12:neznam ko će bit domaćin Kvaki ili Juzbinjo :coffee2:pa red :read2: :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

retfala

stol za doručak i večeru. onaj za ručak je u čamcu :toothy12:

Kugla

E to je već oprema koja je obavezna, svaka čast!  :occasion14:

maverick

Ajd reci molim te sta ce ti dva stola u čamcu  :icon_biggrin:

Kugla

Susjed a da i ti razmisliš o stolu u čamcu?  :toothy10:

maverick

A sta da razmisljam , idem u ponedjeljak po nosace  :thumbsup:

jura

ako ne kupiš i meni dolaziću na dorućak kod tebe  :idea1:

maverick

Moze, kupujem 4 komada  :thumbsup:

Kugla

Znači trojica će imati stol, znači treba neko i kuhati da se ima što staviti na stol, samo raspored napravite da mi ne bude gužva  ;D ;D ups Jura otpada on ima zmije u čamcu.  :icon_scratch:

čikli