Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Keči ih mjenja ko čarape. Nek ti je sa srećom. U ovome ipak ima da svi budu zadovoljni  :occasion14:

vedro

Keci svaka cast! Sad samo da je ribe  :icon_rabbit:

KEČI

Hvala na čestitkama.nadam se da će u skoro vrijeme zamirisat po ribi.

maverick

Odlicno , koji motor tera pilu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Koliko sam ga dobro cuo, Mercury 40konjića

čikli

mossi

Retfalački mačak

Citat: čikli  u Kolovoz 11, 2013, 19:17:43
nova pila na dravi..
Na toj pili je otpao prvo desni, a zatim lijevi točak. Pila je nakon  toga upala u Dravu.  :toothy2:

Kugla

Dragi moji evo sad sam došao kući da mogu spavao bi ja nočas u čamcu, svima velika hvala a evo i čikl je bio nazočan dok smo Mario i ja isprobavali lamu, nešto malo štekalo pa će mo sutra ponoviti. al upalila od trećeg potezanja i radi lijepo. Evo i par fotki sa puta Iz Erduda do Drave. Britvi hvala na vezu. Hvala Mačku i Stanku na velikoj pomoći oko prijevoza čamca.Početkom 9.mj kad se još neki vrate sa godišnjeg častim na jednom druženju.
Sarvaš stali na pivo

Spuštanje na neptunu u vodu

Mala proba velikog poglavice Maria

Na vezu

Moji najmiliji u čamcu

Čamac je hrastov dužine 5,94m, šitina u podu 1m, gore 1,4m,visina stranica 47 cm, ono što je jako bitno jako stabilan čamac.
Svima još jedno veliko hvala.

mossi

Kugla obavezno neka ti neko napravi trepne, letve po kojima se hoda.

Čamac je bombona!  :occasion14:

Kugla

Več uzete mjere i sutra če mo naručiti i to ovaj tepih ide van a unutra kako kažeš trepne iskreno nisam znao da s etako to zove ali znam na šta misliš, a detaljno uređenje slijedi na proljeće.

KEČI

Čestitam kugla,ljep čamac.Nadam se da ću te srest na vodi.

Kugla

Pa valjda hočemo ako ideš na ove terene kod mene, jer ja sam trenutno na lami pa ne mogu baš daleko al vjerujem d aću i to do proljeća riješiti i nakon uređenja okačitineki jači motor koji ovaj čamac može podnjeti a onda će biti i daljih relacija, Samo polako nemoj sa onom pilom da me potopiš  :icon_scratch:

Ivan Borojević

Sad si postao kapetan od belu ladju, camac izgleda odlicno. Nadam se da ti se dopada, sad imas svoj camac i mozes na pecanje kad hoces. Kad ga na proljece budes sredjivo rado cu ti pomoci savjetom a i fizickim radom jer sam imo dosta drvenih camaca. Za tebe sam uvijek na raspolaganju, a sutra cu pogledati u firmi one mesingane sipkice za stiftne. :thumbsup: