Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Kugla, tenda je zakon  :icon_thumright:

Kugla

Ja sam si nešto skicirao onako montažna za par minuta da ju mogu postaviti i isto tako i skinuti, tako da i po kiši mogu bez brige pecati a po ljetu ako treba i prespavati jer kad spustim i bočne biće ko kabina  :D,

Greys

Kad budes imao lufta, naidi do mene, moja je turbo jednostavna za napravit  :icon_thumright:

Ivan Borojević

he,he,he sve sam zivo probao i vozio, kasnite zamnom 12 tak godinica, ali sam zato tu da pomognem di zaskripi. :thumbsup:

Kugla

greys naletim jedan dan, a Jovice sutra možda budem išao poslom do dalja pa ako budem javim se da pokupim ono a ako ne onda neki drugi dan.

Greys

Nemas frke Kugla, imaš broj, javi se  :icon_thumright:

Ivan Borojević

zvona

greys morat ću i ja vidjet tu tvoju.. i ja na svoj planiram montirat takvu tendu..brzo sklopivu  :icon_thumright:

Greys

Hebaj ga sad, da mi nije mrsko ic slikat. Al da je jednostavna, turbo, vidjet cete i sami

zvona

Sa onim canonom od buraza.. Odma 6 slika opali  :hello2:

Greys

Kugla

Odlično, sam ja nešto drukčije zamislio al kad dođe vrijeme za to.

maverick

tendu treba osmisliti da se moze sa svake bočne strane staviti neko platno...sunce vrlo kratko stoji iznad nas, vecinom udara s strane...ali da je bolje s njom nego bez jeste  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Upravo tako sam i zamislio svoju sa bočnim stranama pa kad ih spustim bude kao kabina za ljeto i prespavati bez problema