Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Camcic...motoric i veslo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Neka je sa srećom, i neka uživa sa novom igračkom!  :clap2:

šajzika

cek cek jesam ja dobro pohvatao da ste ga zezali za tomos 10ili18 pa je onda to promjenio i sad opet mjenja komplet ??
daj da i meni bude takva globalna kriza :)
ajde bar neke slike nabacite pa da se covjek pohvali jer da nema tebe čif nebi ni znali da cemo pojest i popit nest na tudji racun :)
Audentes fortuna iuvat

maverick

Dunas...novi model...mercury 4t efi- direkrtaš....konzola, daljinske komande , elektro start...sonar, brzinomjer...inox skare....cerada preko cijelog čamca....

a inace tek sam sad nasao kabel od moba pa ce biti slika...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

sad cemo za vikend vodic za syavljanje slika s mobitela bez kablova i bilo cega. hebga vec 5 dana za srbiju , eo i sad sa carine u sidu kenjam preko moba :)

sto se tice camca , jel dobio sta jeftino ili puna cjena + 10 posto za tvoj savjet
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa cijena je relativan pojam...a o postotcima na kavi...najbitnije da je zena zadovoljna...njegova mislim  :toothy12:

Ivan Borojević

Da mu tablica nije mozda ok 82-18 , slican camac su predstavljali u burzi nautike, nautickom magazinu, odlican je, za moj pojam malo uzan ali super je. :ok:

maverick

Tićo

TonyC

A jeste me preduhitrili . Sta da kazem osim podrobnije za koji dan kad ga uparkiram u mirnu luku .

Retfalački mačak

Bolje na pusti otok ili đavolje ostrvo, nego u tu :toothy2: mirnu luku.

maverick

Matori.....opet si ljubomoran :))

silure

tonyC svaka cast...  :thumbsup:   

sandra

TonyC..ljepa kupovina.. :thumbsup:
puno ljepih izlazaka na vodu i velikih ulova ti želim.. :thumbsup: