Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Odlicno, s obzirom kolki je velik i tezak camac, da imas od aluminija  iso bi ko tajfun. :thumbsup:

silure

da niz vodu naravno....uz vodu 43...mislim da je to jako ljepa brzina za njega...pa jovice neznam da li bi isao puno brze mozda bi tada stavio brzu elisu...cuo dam da ke teskom camcu tesko izaci u gliserski polozaj ali kada izadje onda on postize lakse krajnost..odnosno priblizno krajnosti...no naravno da bi sa alu brze izglisiro i nebi mi trebalo toliko gasa i smanjila se potrosnja...ali onda bi sigurno postigo 51*52 km/niz vodu....

ossa

Nekada je ovo bila moja ergela

druženja moto susreti, prženje ....
A onda se oženio i prešao na dečačke snove o smuđevima na varalicu... A smuđeva nigde  :laughing9:

Beli tajmen je moj da ne bude zabune  :laughing7:
Desetka je još uvek u modi, pali radi kao prvog dana. Potrošnja je podnošljiva 4-5l/h.

Evo jedna zimska. Dolazi zima duga i hladna.

Komšija ima bigfuta sa hondom, ni ne vozi je čova.

Nego što ne aktivirate tapatalk za forum ?
Naidju krize, drukcije grize...

Juzba

listam od početka i vidim da nisam postavio sliku mojeg dorata :icon_king:

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Juzba

hvala, za koji mjesec ide 20-ica na njega :hello2:

Jožef1

Juzba krasanog li čamca  :thumbsup: hoće li nekada biti i kabine ili nije u planu?, sve u svemu pet.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

vrlo slican camac ima moj jedan "poznanik" i honda 20ks....jako ljepo ide....   :thumbsup:

Juzba

da, jako je vozan, 6 metara, neplaniram joža kabinu, bar zasad, imam veliki suncobran :icon_biggrin:

silure

ako stavis 20ks i otvoris cuncoban ima i da poletis  :icon_biggrin:   :icon_biggrin:

Juzba

:toothy12: suncobran je samo za plažu kad idem sa ženom i klincima :toothy12:

Tićo

Odličan čamac, definitivno mu fali 20 ks 

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Juzba

hvala, i sa 10-kom ide sasvim dobro, al mu ipak fali konja kad nas je dvojica i idemo na dalji put